Uusimmat

Erinomainen Xbox-ohjain tuodaan takaisin markkinoille, mutta uusille alustoille

23.11.2022 13:50 Muropaketin toimitus

Laitevalmistaja Hyperkin tuo takaisin Xbox-ohjaimen, jolla pelattiin ahkerasti 15 vuotta sitten.

Xbox 360 -konsolin ohjainta muistavat monet hyvällä. Alkuperäisen Xboxin jättimäinen ohjain jakoi mielipiteitä, eikä Xbox Onen ohjain herättänyt suuria tunteita, mutta näiden välillä Xbox 360 -ohjaimet muodostuivat suorastaan klassikoksi. Nyt pidetty ohjain ollaan tuomassa takaisin markkinoille, ei tosin Microsoftin toimesta, mutta virallisesti lisensoituna.

The Verge kertoo, että laitevalmistaja Hyperkin tuo pian markkinoille Xbox 360 -ohjainta muistuttavan Xenon-ohjaimen. Ohjaimen design on uskollinen alkuperäiselle, mutta siihen on lisätty nykyaikaisen Xbox-ohjaimen Menu-, View- ja Share-painikkeet, 3.5mm-kuulokeliitäntä, sekä irrotettava USB-C -kaapeli. Ohjain tulee markkinoille valkoisena, mustana, punaisena ja pinkkinä.

Mikä tärkeintä, uusi ohjain on yhteensopiva Xbox Onen, Xbox Series X/S:n sekä uusien Windows-käyttöjärjestelmien kanssa. Nyt siis uudemmista Xbox-peleistä päästään nauttimaan vuoden 2005 hengessä.

Xenon-ohjaimen julkaisupäivää ja hintaa ei ole vielä paljastettu, mutta alta näet Hyperkinin twiitin ohjaimen julkistuksesta, sekä kaksi kuvaa uusista ohjaimista.

Hyperkin Xenon

Hyperkin Xenon