Uusimmat

Eurooppalaiset saavat muikean erikoisversion Bayonetta 2:sta

08.09.2014 11:00 Juho Anttila

Platinum Gamesin huikean visuaalinen Bayonetta jatkuu jo ensi kuussa. Monen pettymykseksi pitkäsäärisen noidan uudet seikkailut koetaan vain Nintendon Wii U -konsolilla. Varsin hyvä lisä konsolille, jonka pelivalikoima vie yhä kahta hypetetympää kilpailijaansa selvästi. Pelin kohderyhmä on ehkä entistä rajoittuneempi, mutta ainakin eurooppalaisille faneille on luvassa erikoisherkkua.

Vain Euroopassa myyntiin tuleva ”First Print Edition” pitää sisällään sekä alkuperäisen Bayonettan että Bayonetta 2:n. Niin toki myös tavallinen versio, mutta erikoisversiossa pelit tulevat omilla levyillään ja omissa koteloissaan. Lisäksi erikoispaketista löytyy Bayonetta 2:n pelihahmoja ja vihollisia käsittelevä taidekirja.

Bayonetta-fanien kannattaa pitää kiirettä, sillä erikoisversiota painetaan vain 15 300 kappaletta. Ilkeä voisi sanoa, että erikoinen painoskoko vastaa osapuilleen Euroopassa myytyjen Wii U -konsoleiden määrää. Läheskään näin synkästä tilanteesta ei Nintendon kohdalla toki ole kyse ja onhan myös Bayonetta omiaan piristämään Wii U -konsolin myyntejä. Bayonetta 2 julkaistaan lokakuun 24. päivä.

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

E3Dome: Bayonetta 2:n tytöt ovat kuin julmia enkeleitä

E3Dome: Bayonetta 2 näyttää halluiselta ja sisältää myös sarjan ykkösosan!

Bayonetta-kehittäjä uskoo yhä Nintendoon