Uusimmat

Exoprimal vahvistuu Mega Manilla

Kuva © Capcom

13.03.2024 21:24 Muropaketin toimitus

Exoprimal-toimintapeli tuo pelin neljännellä kaudella uusia aseita ja varusteita sekä pelimuotoja ja paljon muuta.

Mega Man saapuu Exoprimaliin pelin seuraavassa päivityksessä. Mukana on niin hahmoskinejä kuin koristeita ja riipuksiakin sekä uusia hahmoanimaatioita suositusta Mega Man -pelisarjasta. Luvassa on myös sarjasta tuttu pomovihollinen Exoprimal-tyylin mukaan uudistettuna.

Päivitykseen sisältyy myös kuusi uutta beetavariantin mukaista taisteluhaarniskaa. Näitä ovat taistelukynsin varustettu Zephyr, jousella terästetty Bowhunter, taistelutykkiä kantava Krieger, tuulivoimaan luottava Windcaller, kuumaa plasmaa suoltava Witchdoctor ja pommeja pudotteleva Nimbus.

Varustelisäyksien ohella peliin tulee myös uusi kymmenen hengen yhteistyömuoto, Time Loop Rebellion. Sen myötä vastaan tulee loppupelistä tutun Behemoth-hirvityksen aiempaa kovempi ja kestävämpi versio. Toisena uutena pelimuotona tulee Custom Match -pelimuoto, jonka ehdot ja ominaisuudet pelaaja itse voi määritellä. Tämän jälkeen pelaaja voi kutsua muita mukaan yksilöllisellä avainkoodilla. Pelaaja vastaan pelaaja- eli PvP-pelimuotojen ystäville luvassa on Quick Brawl -pelimuoto, jonka avulla on mahdollista keskittyä nopeasti PvP-otteluiden koluamiseen.

Lisäksi uusi kausi tuo mukanaan rajoitetun ajan käynnissä olevia minikampanjoita ja ainutlaatuisia tehtäväpalkintoja.

LUE MYÖS: Arvostelu | Tuhannet dinosaurukset exo-pukuisia taistelijoita vastaan asettava Exoprimal onnistuu yllättämään