Uusimmat

Fable Legends onkin ilmaispeli

28.02.2015 16:00 Jukka O. Kauppinen

Lionhead Studiosin jo pidemmän aikaa vääntämä seuraava osa Fable-fantasiaseikkailusarjaan onkin sitten taas vähän erilainen näkökulma pelaamiseen. Toivottavasti edes paljon parempi kuin Fable: The Journeyssä, josta on vähän vaikea keksiä yhtikäs mitään hyvää sanottavaa.

Tällä kertaa erilaisuus tulee pelin hinnasta. Legends on näet ilmainen.

Fable Legendsin F2P-mekaniikka on totutusta erilainen. Siinä ei ole niinkään peliaikarajoituksia tai tavanomaista pelinsisäistä valuuttaa, vaan pelattavat neljä hahmoa vaihtuvat kahden viikon välein. Pelattavana on kulloinkin yksi hahmo, joka siirtyy lomalle hahmorotaation pyörähtäessä – ja pelattavaksi tulee nyt jokin pelin muista tyypeistä. Aikanaan rotaatio tuo taas ensimmäinen hahmon takaisin, aiemmin kerättyjen kokemuspisteiden ja romujensa kera.

Jos kuitenkin haluat pelata ajasta iäisyyteen yhdellä ja samalla hahmolla, niin tässä kohtaa sopii vähän vinguttaa rahakonetta – joko luottokortilla tai sitten pelin sisäisellä valuutalla.

Fable Legends on siitäkin jännä peli, että se julkaistaan Xbox Onen lisäksi Windows 10:lle ja moninpeli sujuu alustariippumattomasti. F2P löytyy pelin kaikista versioista.

Lisätietoja: https://www.fablelegends.com/

Lisää aiheesta

Fable Legends saapuu Xbox Onelle ja Windows 10:lle – moninpeli toimii ristiin

Windows 10 tukee moninpelaamista eri laitteiden välillä 

Fable Legends –ensikosketus – ole pahis, mätki kavereitasi 

Muropaketin uusimmat