Uusimmat

Fallout London julkaistaan niin pian kuin vain mahdollista

Kuva: @ Team Folon

23.04.2024 19:20 Muropaketin toimitus

Fallout London myöhästyi, koska Bethesdan ensi perjantaina julkaistava iso Fallout 4 -päivitys rikkoo monia sille tehtyjä modeja.

Valtavan kokoisen Fallout London -fanimodin piti tulla saataville tänään, mutta se myöhästyi, eikä uutta julkaisupäivää ole vielä kerrottu. Syypää myöhästymiseen on Bethesdan pian julkaistava Fallout 4:n massiivinen päivitys. Nyt Fallout Londonin kehittäjät ovat luvanneet, että modi tulee saataville “niin pian kuin se vain on inhimillisesti mahdollista”, uutisoi TheGamer.

“Nykyiset yllättävät tekniset haasteet ja logistiset ongelmat Fallout 4:n päivityksen takia vievät aikaa, jotta ne saadaan selvitettyä. Suurin osa asiaan liittyvistä korjauksista tulevat kolmansilta osapuolilta, joten olemme niiden armoilla. Jahka olemme saaneet nämä korjaukset, voimme ryhtyä parantamaan päivityksen tuomia vaikeuksia, ja tuoda modin käsiinne niin nopeasti kuin se vain on inhimillisesti mahdollista”, modiprojektin vetäjä Dean Carter on sanonut.

Fallout Londonin kehittäjät ovat lisäksi kertoneet, että he eivät halua julkaista modia niille, jotka eivät lataa tulevaa modeja rikkovaa pelipäivitystä, mutta he eivät ole sulkeneet ajatusta pois aivan lopullisesti. Modin julkaisu pelikonsoleille on peruttu, sillä se on yksinkertaisesti liian suuri siihen.

LUE MYÖS: Fallout 76 on suositumpi kuin koskaan, kiitos Amazonin menestyssarjan

Muropaketin uusimmat