Uusimmat

Fani modaa Aliens: Colonial Marinesista pelattavaa peliä

04.04.2016 10:11 Miikka Lehtonen

Aliens: Colonial Marines on eräs modernin pelihistorian suurimmista paskeista. Vuosikausia kehitetty Aliens-räiskintäpeli oli monilta osa-alueiltaan täyttä kuraa ja niiltä paremmiltaankin vain siedettävä. Surkea peli, eikä kenenkään sitä pitäisi pelata. Mutta joku on pelannut, ja mennyt vielä askeleen pidemmällekin. Eräs fani nimittäin aikoo tehdä Colonial Marinesista pelattavan.

Nimimerkillä jamesdickinson963 tunnettu modaaja on ottanut tehtäväkseen tuunata Colonial Marinesista ihan kunnollisen pelin. Operaatio ei ole helppo, varsinkaan kun skaala on aika mittava: työn alla ovat grafiikat, hirviöiden ja mariinien tekoäly, aseiden mekaniikat ja ballistiikka, animaatiot, shader-efektit, partikkelit ja ties mitkä muut osa-alueet.

Projekti ei ole vielä valmis, mutta työtä on tehty jo nyt paljon ja kommenttien mukaan peli on parantunut jo nyt selvästi. Herää toki kysymys, että jos yksi fanimodaaja saa tehtyä Aliens: Colonial Marinesista hauskan pelin, mitä helvettiä Gearboxilla oikein meni mönkään?

Lähde: ModDB

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat