Uusimmat

Far Cry 3: Blood Dragon käy kaupaksi

28.06.2013 17:00 Tero Lehtiniemi

Huhtikuussa julkaistu, itsenäinen Far Cry 3-offshootti Blood Dragon on osoittautunut melkoiseksi menestykseksi. PC:lle, Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle julkaistu ladattava huumoripläjäys on myynyt kahdessa kuukaudessa yli puoli miljoonaa kappaletta. Lisäksi itsenäisesti pyörivällä paketilla on ollut myös toinen, julkaisija Ubisoftia taatusti miellyttävä vaikutus.

Blood Dragon on nimittäin samalla myynyt myös itse pääpeliä. Koska se ei itsessään vaadi Far Cry 3:sta toimiakseen, ovat monet pelkän Blood Dragonin hankkineet päätyneet myöhemmin ostamaan myös itse pääpelin. Ubisoft-pomo Yves Guillemont ei kommentoinut millaisista luvuista on kyse, mutta vaikutusta on ollut erityisesti PC:llä. Lopputulokseen ollaan joka tapauksessa erittäin tyytyväisiä, ja on ollut jopa puhetta tuotenimen laajentamisesta entisestään. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa, sitä ei tarina kerro.

Gamesindustry.bizin julkaisema haastattelu on muutenkin ihan mielenkiintoinen. Siitä löytyy myös Yvesin mietteitä muun muassa Wii U:sta ja siitä miten Ubisoft sitä jatkossa aikoo tukea.

Lähde: gamesindustry.biz

Lisää aiheesta

Far Cry 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Far Cry 3: Blood Dragon (PC, PS3, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat