Uusimmat

Far Cry 4 nappasi kultaa

19.01.2015 11:30 Jukka O. Kauppinen

Suomalaisen pelialan etujärjestö FIGMA on myöntänyt Far Cry 4 -toimintapelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 4:lle.

”Olemme erittäin iloisia Far Cry 4:n osoittauduttua niin suosituksi Suomessa, että se myi kultaa ennätysajassa ja ehti vielä vuoden myydyimpien pelien listan viidennelle sijalle marraskuisesta julkaisustaan huolimatta. Suomalaiset pelaajat saavat lisää pelattavaa ladattavien lisäosien muodossa. Ensimmäinen vankilapakoa kuvaava osa ilmestyi edellisviikolla ja lisää on tulossa pian. Varokaa niitä lumimiehiä!”, kuittaa Ubisoftin Suomen myynnistä vastaava Sune Skafte.

Far Cry 4 on saatavilla sekä PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille.

Pelin ikäraja on PEGI18.

Lisätietoja: www.figma.fi

Lisätietoja: www.farcrygame.com

Lisää aiheesta

Far Cry 4 (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Far Cry 4 alkaa samankaltaisista asetelmista kuin edeltäjänsä. Ajay on saapunut Tiib… eikun Kyratiin levittämään äitinsä tuhkat tämän synnyinmaalle. Ja heti ensimmäisellä tarkistuspisteellä hän todistaa verilöylyn ja tapaa psykoottisen, mutta silti ihanan karismaattisen Pakana Minin. Hallitsijan joka katsantakannasta riippuen on joko suuri aurinkokuningas tai sekopäinen diktaattori.

Kaava ei ole kovin erilainen kolmannen osan alusta, ja Pakana Min muistuttaa useammalla kuin yhdellä tavalla kolmannen osan Vaasia. Hänellä on omat visionsa Kyratia varten, mutta niin on Kultaisella Polullakin, jonka palvelukseen Ajay puoliksi tahtomattaan liittyy. Varsin nopeasti Ajay löytää itsensä olennaisena osana sisällissotaa, sekä keskeltä varsin sekopäisiä hahmoja, joiden agendat ovat varsin moninaisia. Niin, ja Kyratia. Avointa maailmaa, jossa seuraava sivutehtävä on vain yhden laskuvarjohypyn päässä.