UUSIMMAT

Farming Simulator 15 jyrisee konsoleille toukokuussa

12.04.2015 12:00 | Juho Anttila

Farming Simulator -sarja on mielenkiintoinen ilmiö. Alun perin sangen kankeat ja tapahtumaköyhät simulaattorit ovat kasvaneet melkoisen suosituksi peli-ilmiöksi ja samalla peleihin itseensäkin on tullut roimasti lisää tekemistä ja silmäkarkkia.

Sarjan uusin osa, Farming Simulator 15 on ollut PC-pelaajien ulottuvilla jo hyvän aikaa, mutta konsolistit ovat joutuneet odottamaan omaansa pidempään. Kohta tämä odotus on ohi, sillä pelin konsoliversiot ilmestyvät toukokuun 19. päivä.

Traktorin rattiin pääsee tuolloin niin PlayStation 3 – ja PlayStation 4 -konsoleilla kuin myös Xbox 360:lla ja Xbox Onella. Luvassa on uusi grafiikkamoottori, avoin pelimaailma, mahdollisuus yhteistyöpeliin verkon kautta ja muuta mukavaa.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

Farming Simulator 2015 myy kuin leipä ja hittiytyy seuraavaksi konsoleilla

Mitä traktorisimulaattorista vielä puuttui? Tietenkin traktori- ja työkoneohjaimet! Mad Catz palvelee!

Nyt ne sekosivat: Murot kyntävät peltoa ja miettivät naapurin emäntää

Keskustelu

@1
Samalla vaivalla sotapelien pelaajat pakkaa kamat ja lappaa sotimaan tai urheilupelien pelaajat liittyy joukkueeseen ja pelaa oikeasti? Kenelle siellä sun maatilallas soitan, että voin parin tunnin päästä tulla paikalle ja sen jälkeen ajella puolen millin työkoneilla siellä ja saan vielä palkkaa siitä? Paskaa sinne pääsee lapioimaan.

Mielenköyhyyttä tuollaiset kommentit.

En kyllä voi ymmärtää tämän pelin suosiota. Ketä oikeasti kiinnostaa viljellä maata pelissä? Yhtä hyvin voisi mennä maatilalle duuniin ja saada siitä jotain käteenkin.

Muropaketin uusimmat