Uusimmat

Farming Simulator on kaukana totuudesta – HBO:n hittisarja pisti pelin uuteen uskoon

18.04.2023 12:00 Muropaketin toimitus

Humoristinen ajankohtaisohjelma Last Week Tonight otti Farming Simulatorin silmätikukseen tuoreessa jaksossa.

Simulaattoripelit markkinoidaan usein realistisuudella, mutta realismilla on aina selvät rajat. Tähän kiinnittää huomiota koomikko John Oliver tuoreessa Last Week Tonight -sarjan jaksossa. HBO:n ajankohtaisohjelmassa tartuttiin tällä kertaa viljelytyöntekijöiden oloihin Yhdysvalloissa, mutta samalla löytyi syy vähän piikitellä suosittua simulaattoripeliä.

Jo alussa John Oliver kettuili Farming Simulatorin trailerille, mutta lopuksi koko peli pistettiin uuteen uskoon. Last Week Tonight esitteli nimittäin oman näkemyksensä Farming Simulator 23 -pelistä, jossa otettaisiin mukaan USA:n maatalouden nurjat puolet, kuten paperittomat työntekijät, lapsityövoima ja hirvittävät työolosuhteet. Tähän feikkitraileriin oli vielä buukattu lukijaääneksi Parks & Recreationista sekä The Last of Usista tuttu Nick Offerman.

Last Week Tonightin tuorein jakso löytyy HBO Maxista, mutta tuttuun tapaan sarjan pitkä pääosio on myös ilmaiseksi katsottavissa YouTubesta. Jos haluat nähdä pelkän peli-irvailun, voit skipata alla olevalla videolla kohtaan 22:30, mutta suosittelemme tietenkin katsomaan koko videon.