Uusimmat

Frozen Synapse – taktista räiskintää loppuvuodesta

28.07.2009 21:30 Janne Rautiainen

Onkohan pieni brittitiimi Mode 7 Games saanut vaikutteita Rainbow Sixin tehtäväsuunnittelusta? Vai mistä muustakaan lienee ajatus syntynyt tähän loppuvuodesta digijakeluna PC:lle ilmestyvään Frozen Synapse-taktikointiin?

Itselleni ainakin päähän pälkähtivät tarkat säätämiset ja vääntämiset Rainbowin sekä Roguen tehtävien parissa silloin joskus.

Kovin paljoa ei pelistä tietoa ole vielä tihkunut, mutta pelaajille lupaillaan vuoropohjaista strategiaa täydellä yksinpelikampanjalla ja useilla moninpelimuodoilla X-Comia ja Laser Squadia mausteina käyttäen. Kun ryhmän jäsenten menemiset ja ampumiset on mietitty, toimintanapin painallus liikuttaa omien joukkojen lisäksi samanaikaisesti myös vastustajan väkeä.

Kehitystiimin tavoitte on saada näistä nikkelihipoista nopeatempoisia ja tunnelmaltaan tiiviitä yhteenottoja, olipa sitten vastustajana kone tai toinen ihminen. Kun ympäristökin on tuhoutuvaa sorttia, vängät väijymismestat ja omat oviaukot syntyvät käden käänteessä.

Frozen Synapsen kehitystä pääsee seuraamaan sen viralliselta nettisivulta osoitteesta http://www.frozensynapse.com sekä Mode 7 Gamesin blogista http://www.mode7games.com/blog.

Lue myös

Arvostelu: Boom Blox: Bash Party (Wii)

Dead Space jatkuu: kolme peliä, elokuva tulossa?

EndWar nujersi Red Alertin ja World in Conflictin RTS-sodassa

Näin helposti syntyisi über-versio Monkey Island 2:sta

Xboxilla menee entistä paremmin