Uusimmat

Fuse kaupoissa – Insomniac on kuin raikas henkäys talvisäässä tai jotain

30.05.2013 14:00 Jukka O. Kauppinen

Neljä on parempi kuin yksi – varsinkin kun pelataan 4 vs. kaikki muut. Niin kehuu EA ja Insomniac Games, kun Fuse paukahtaa kauppoihin. Ratchet & Clank- ja Resistance-pelisarjat luonut Insomniac tarjoilee uutukaisessaan sekä ihan uutta vauhtitoimintaa että vanhoista peleistään tuttuja kliseitä.

Fuse on samalla Insomniacin kaikkien aikojen ensimmäinen monialustajulkaisu, sillä aiemmin firma on ollut erittäin tiukasti naitoksissa Sonyyn.

Dynaamista co-op pelausta ja innovatiivista high-tech taistelua tarjoava Fuse asettaa erityisen painon pelaajan vapauteen, tuoden mukanaan uuden LEAP-ominaisuuden. Uusi mekaniikka antaa pelaajalle mahdollisuuden vaihtaa neljän pelattavan hahmon välillä vapaasti. Insomniac toteuttaa LEAPin myötä lupauksensa genren uudistamisesta ja tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan kaverien kanssa pelaamiseen.

“Fuse on raikas henkäys jatko-osien luvatussa maassa. Eksoottisten Fuse-aseiden, kekseliään Co-op pelattavuuden ja tunnetun kuivan huumorin myötä Fuse tarjoaa jotain aitoa uusia seikkailuja etsiville pelaajille”, Insomniac Gamesin perustaja ja CEO Ted Price toteaa.

Fusessa pelaajat asetetaan neljän eliittiagentin saappaisiin, kun nämä saavat tehtäväkseen Raven-organisaation tuhoamisen. Raven on paramilitaristinen organisaatio, joka on saanut haltuunsa räjähdysherkän, ulkoavaruudesta peräisin olevan aineen, Fusen. Jokainen agentti omaa erilaisia taitoja ja aseita,  jotka ”tarjoavat myös mahdollisuuden luoda odottamattomia ja erikoisia tilanteita”.

Fuse tarjoaa yksinpelin, nettimoninpelin kahden tai kolmen kaverin kanssa tai jaetulla ruudulla pelattavan co-opin.

Lisätietoja: www.fusegame.com

Lisää aiheesta

Insomniac liittyi EA:n leipiin – Fusessa on ”huikeaa toimintaa ja huumoria”

Insomniacin uutuus Fuse saa demon

Ratchet & Clank häpeävät juuriaan

Ratchet ja Clank suuntaavat elokuvateattereihin vuonna 2015

Sony hylkää Resistance-sarjan

Muropaketin uusimmat