Uusimmat

Futuremarkin Shattered Horizoniin tarvitaan testaajia

17.06.2009 09:42 Jukka O. Kauppinen

Suomalainen pelikehittäjä Futuremark Games Studio hakee PC-pelaajia testaamaan Shattered Horizonia, firman avaruuteen sijoittuvaa ensimmäisen persoonan räiskintäpeliä. Maan kiertoradalle sijoittuvassa räiskinnässä yritetään selviytyä hengissä katastrofaalisen kuussa tapahtuneen kaivosonnettomuuden jälkeen, joka heitti miljardeja tonneja kiveä ja soraa maan kiertoradalle.

”Moninpelattava räiskintäpeli nollapainovoimassa mahdollistaa pelillisiä temppuja joita yksinkertaisesti ei löydy tavanomaisista räiskinnöistä,” sanoi pelin pääsuunnittelija Antti Summala.

”Kutsun kaikki pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita räiskintäpelistä joka tarjoaa jotain uutta ja erilaista, ilmoittautumaan betatestiimme.”

Ilmoittautuminen betaan on avoinna 18 vuotta täyttäneille PC-pelaajille. Betatestin laitteistovaatimukset ovat Windows Vista, DirectX 10-yhteensopiva näytönohjain, kaksiydinprosessori, tunnus Valven Steam-pelipalvelussa sekä laajakaistayhteys.

Aikaisempi kokemus betatesteistä ei ole välttämätöntä, riittää että on kiinnostunut pelistä ja haluaa varata aikaa pelin testaamiseen.

Betatestiin voi hakeutua osoitteessa www.shatteredhorizon.com.

Lue myös

eDomen arvosteluviikko: Close Combat, Ghostbusters, Metallica, Rock Band 2 ja monta muuta huimaa peliä

Jack Thompson -kotelomodaus on ironian huipennus

Korealaiset WoW-typyt saavat WoWinkin näyttämään hyvältä – katso kuvat!

Liian hyvä grafiikka tekikin peleistä rumia

Voita Far Cry 2 -iPod ja riistä pusakka hehkeältä punapäältä