Uusimmat

Kyseenalaista mainetta kerännyt G2A-pelikauppa vastasi käyttäjien kysymyksiin Redditissä

03.02.2017 09:01 Muropaketin toimitus

G2A -peliavainten kauppapaikka piti kyselysession Redditissä.

G2A -kauppapaikan edustaja piti Redditissä Ask Me Anything -kyselysession ja pyrki vastaamaan käyttäjien kysymyksiin yrityksen toiminnasta. G2A tarjoaa sen käyttäjille mahdollisuuden myydä omistamiaan peliavaimia eteenpäin toisille pelaajille.

Pelikaupalla on pelaajien keskuudessa kuitenkin jokseenkin kyseenalainen maine. PC Gamerin mukaan palvelussa myytiin viime vuonna esimerkiksi yli 26 000 TinyBuild -pelin koodia, jotka oli hankittu laittomin keinoin. Yleisin tapa laittomien avainten hankintaan on, että pelit on hankittu varastetuilla luottokorttitiedoilla.

G2A -kaupan AMA sessio päättyi yrityksen kannalta heikosti, kun Redditin käyttäjät eivät tyytyneet yrityksen selittelyihin. G2A:n edustajan mukaan yritys esimerkiksi pyrkii estämään varastettujen avainten myymistä ”monilla eri keinoilla”. Yritys kuitenkin toteaa, että se toimii vain kauppapaikkana yksityisille tahoille, eikä se koe olevansa suoraan vastuussa yksityisten tahojen mahdollisesti varastamista avaimista.

G2A:n edustaja myös tiivisti tärkeimpinä pitämiensä kysymyksien vastaukset yhteen viestiin. Myös PC Gamer tiivisti AMA-session omassa uutisessaan.