Uusimmat

GDQ bannasi Metal Gear: Revengeancen läpäisyssä huijanneen pikapelaajan

07.07.2022 15:01 Muropaketin toimitus

Mekazariumin Summer Games Done Quick 2022 -tapahtumassa pikapelaama Metal Gear: Revengeancen lisäosan maailmanennätys on osoittautunut väärennökseksi.

Venäläisen pikapelaajan suoritus oli pelattu osissa jo ennen tapahtumaa, eikä kyse siis ollut yhtenäisestä live-suorituksesta. Aiemmat suoritukset oli sen sijaan kuvattu, leikattu ja liimattu yhteen kuuden minuutin ja 55 sekunnin mittaiseksi ennätyssuoritukseksi. Aiheesta kertoi PCGamesN.

Osissa pelatuille pikapelauksille on kyllä omat kategoriansa, mutta Mekazariumin suorituksen piti olla kerralla livenä pelattu suoritus. Tapahtuman etäluonne kuitenkin mahdollisti pikapelaajan huijaamisen. Pelaaja jäi kiinni, kun katsojat huomasivat, ettei videolla kuulunut näppäimistön ääniä ja pelaajan hiirikäden ja kameran liikkeissä oli välillä epäyhteneväisyyksiä.

Mekazarium on tunnustanut huijauksen, minkä johdosta GDQ-organisaatio on bannannut pelaajan tulevista tapahtumistaan. Myös Mekazariumin pikapelausvideot on poistettu näkyviltä GDQ:n kanavalta.

LUE MYÖS: Summer Games Done Quick 2022 -tapahtuma keräsi yli kolme miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen