Uusimmat

Ghostbusters-peli saapuu kesällä?

12.01.2009 10:15 Jouni Mäki-Panula

Sony Pictures Home Entertainment juhlistaa Ghostbustersin 25 vuotista taivalta julkaisemalla alkuperäiselokuvasta Blu-ray-version 16. kesäkuuta.

Elokuvasta kertovassa tiedotteessaan Sony lipsautti myös, että Atari julkaisee samaan aikaan kesäkuussa Ghostbusters: The Video Game -nimisen pelin. Atari ei vielä ole julkistanut peliä millään muotoa, joten ilmeisesti kyseessä oli lievähkö tiedotuspuolen kömmähdys.

Joka tapauksessa Ghostbusters: The Video Gamesta ei tiedetä juuri muuta kuin julkaisuajankohta. Tiedotteessa ei mainittu edes pelialustoja, mutta olettaa sopii, että PC, Xbox 360 ja PlayStation 3 ovat edustettuina.

Lähde: Sony Pictures dates Ghostbusters game for Jun. 16.

Päivitys 12.1.: Uutisen kirjoittamisen ja julkaisemisen välillä Atari olikin näemmä ehtinyt puskemaan ulos oman tiedotteensa, jossa Ghostbusters-peli luvataan kauppoihin 19.6. Peli julkaistaan PC:lle, PS2:lle, PS3:lle, Wiille ja DS:lle.

Lisää aiheesta

Ghostbusters-peli rysäyttää New Yorkin yliluonnolliseen kaaokseen

Kerroimme viime viikolla uudesta Ghostbusters-pelistä, joka singauttaa 80-luvun megalomaanisen leffa- ja pelihitin nykypäivään alkuperäisen tiimin luomana. Vivendi on julkaissut pelistä lisätietoja ja hauskalta näyttää. Kummitusten ja yliluonnollisten voimien valtaama New York on aina yhtä kutsuva paikka – ja matkan varrella tullaan näkemään myös monta vanhaa kummituskaveria.

Ghostbusters nyt virallisesti Atarin peli, juhlat käyntiin uusilla kuvilla

Vaikka kautta rantain tiesimme jo pari viikkoa sitten, että Atari oli ottanut Chronicles of Riddick: Dark Athenan ja Ghostbusters-pelin hellään huomaansa, nyt se on virallista. Mukavasti Atari ottaa rakastetun lisenssinsä vakavasti ja aikoo kietoa pelin yhteen alkuperäisen elokuvan synttärien kanssa.

Lue myös

Arvostelu: Disaster: Day of Crisis (Wii)

Onko Windows 7 parempi kuin Vista? Lataa ja päätä!

Penny Arcade ylistää suomipeliä!

Perjantaikevennys: tatskoja ja traktoreita

Sony saattaa lakkauttaa yksiköitään

Paras Ghostbusters on...

Katso tilanne vastaamatta