Uusimmat

Giana Sisters tekee paluun tässä kuussa

02.10.2012 11:30 Juho Anttila

Giana Sisters

Kopioiminen on rumaa, mutta joskus kopiotkin jäävät elämään. Niin kävi Mariota matkineelle The Great Giana Sistersille. Alkuperäinen peli nauttii kulttisuosiota ja vuosien varrella on nähty monenlaista virallista ja epävirallistakin jatkoa. Niistä uusin ja mielenkiintoisin, Kickstarterilla rahoitettu Giana Sisters: Twisted Dreams on nyt saanut julkaisupäivän.

Pelin väsännyt Black Forest Games perustettiin vuonna 2009 nurin menneen, Giana Sisters DS -pelin toteuttaneen Spellbound Entertainmentin raunioille. Giana-aihe kiinnosti yhä, mutta julkaisijaa pelille ei löytynyt, joten tiimi päätyi lopulta etsimään rahoitusta Kickstarterin kautta.

Black Forest Games ei ole tyytynyt vain toistamaan vanhaa kaavaa. Sen sijaan Giana Sisters: Twisted Dreams pyrkii eroon Mario-kloonin leimasta. Kuten alla löytyvästä trailerista näkyykin, luvassa onkin uusia temppuja ja moderni, mutta samalla pelin juurille uskollinen näkemys Giana Sistersistä.

Giana Sisters: Twisted Dreams ilmestyy PC:lle lokakuun 23. päivä. Sitä odotellessa voi ladata demon pelin kotisivuilta ja käydä Steam Greenlight -palvelussa äänestämässä peliä myös Steamiin.

Lähde: Giana Sisters-kotisivu

Lisää aiheesta

Giana Sistersin tekijä menehtyi

Giana-siskot pelaavat Giana Sistersiä

Marion kilpasiskokset palaavat 20 vuoden takaa: Giana Sisters tulee taas

Lue myös

Guild Wars 2 (PC)

Wiikon wanha: Beneath a Steel Sky

XCOM-räiskintä on muuttunut FPS:stä 3PS:ksi

Valve ajautumassa juridisiin vaikeuksiin Euroopassa?