Uusimmat

Gotham City Impostors muuttui ilmaiseksi

01.09.2012 13:00 Juho Anttila

Gotham City Impostors

Gotham City Impostors on hieman erilainen Batman-peli. Siinä ei nimittäin nähdä itse Batmania ja Jokeria tukkanuottasilla. Sen sijaan joukkuepohjaisessa räiskinnässä vastakkaisilla puolilla kaaosta levittää joukko Batmania ja Jokeria matkivia kaupunkilaisia.

Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle jo alkuvuodesta ilmestynyttä teosta pelatakseen joutui aiemmin raottamaan lompakkoaan. Nyt tilanne on muuttunut PC-pelaajien osalta, sillä Gotham City Impostors on liittynyt sankkaan ilmaiseksi pelattavien pelien joukkoon.

Ilmaisversio sisältää alkuperäisen pelin sekä kaikki julkaistut ladattavat lisäsisällöt. Yhteensä tämä tarkoittaa kahdeksaa karttaa ja neljää pelimuotoa. Rahaa vastaan käyttöönsä saa puolestaan lunastettua lisää ja parempia aseita.

 

Ilmaispelattava Gotham City Impostors hyödyntää Steamworksiä, joten aiemmin peliä pelanneet joutuvat siirtämään tilinsä Steamin alle. Ohjeet toimenpiteeseen löytyvät pelin kotisivulta. Uusille pelaajille muutos tarjoaa puolestaan mainion tilaisuuden katsastaa, miltä meno Gothamissa vaikuttaa. Taidanpa itsekin kokeilla.

Pelin kotisivu: www.gothamcityimpostors.com/

Lisää aiheesta

Gotham City Impostors -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Monolith tekee Batman-räiskintäpelin

Möhömahainen lepakkomies rullaluistimilla? Kyllä! Ennakossa Gotham City Impostors!

Lue myös

The Walking Dead Episode 3: Long Road Ahead (Mac, PC, PS3, Xbox 360)

Wii U – Nintendon uusi konsoli peleineen ensitestissä

Zombeille ei näy loppua – Dead Island: Riptide kuvissa

Skandaalin käryä: mobiilisaitit laskuttavat pelikehittäjiä arvosteluistaan