Uusimmat

Gran Turismo online?

05.06.2006 16:29 Miikka Lehtonen

LogoGran Turismo 4 on mainio peli, mutta nettipelin puute voidaan laskea yhdeksi vuosikymmenen suurimmista pelipettymyksistä. Nyt tilanteeseen on mitä ilmeisimmin tulossa korjaus, mutta tapa ja ajankohta ovat vielä hämärä peitossa.

IGN ja Eurogamer uutisoivat, että Sony on toimittanut betatestaajille online-tuella varustetun version Gran Turismo 4:stä. Testaajat voivat autojen virittelyn ohella perustaa yksityisiä kisahuoneitaan, joihin jopa 100 ihmistä voi kerääntyä pulisemaan (näppäimistön tai mikrofonin avulla), tutkimaan toistensa autoja ja tietenkin ajamaan kilpaa toistensa kanssa. Tuskin kuitenkaan kaikki yhdellä kertaa. Rallia voi harrastaa myös koneen valitsemilla autoilla ennakkoon määrätyillä radoilla.

GT4 Online ei selvästikään vielä huimaa ominaisuuksillaan, mutta silti: tavalla tai toisella nettituella varustettu Gran Turismo on nyt Digital Polyphonyn työpöydällä. Nähtäväksi jää, ilmestyykö peli vain viriteltynä Gran Turismo 4:nä vai uutena pelinä, sekä tietenkin laitealusta. Tehdäänkö tässä pohjatyötä PS3:n Gran Turismoa varten? Seuraamme mielenkiinnolla.

Lisää Gran Turismosta voi lukea pelin virallisilta sivuilta.Gran Turismo 4