Uusimmat

GTA V:n mikromaksut ovat tuottaneet jo yli puoli miljardia

13.04.2016 17:00 Miikka Lehtonen

”Miksi peleissä on niin paljon mikromaksuja”, moni pelaaja ihmettelee. Syy on simppeli: ne ovat puhdasta voittoa julkaisijoille. Esimerkkinä tästä esitämme GTA Onlinen, joka on takonut Rockstar Gamesille jo puolen miljardin edestä riihikuivaa käteistä.

Domenkin aiemman uutisoiman Rockstar-oikeudenkäynnin kylkiäisenä on paljastunut, että GTA V:n Online-pelitila on todellinen rahasampo. Oikeusjutun mukaan GTA V Online ”voi tuottaa GTA-sarjan historian suurimman voittomarginaalin”, pitkälti koska ne rahaa takovat mikromaksut ovat lähes puhdasta voittoa. Niiden tuotantokustannukset ovat hyvin pienet, eikä perinteisesti kalliista markkinoinnista, fyysisten esineiden tuottamisesta ja lähettelystä ynnä muista kulueristä tarvitse huolehtia. Välistä lähtevät vain erilaisten maksuvälineiden kulut, sekä esineiden tuotantokustannukset.

Aiemmin on jo paljastunut, että GTA V Onlineä pelaa aktiivisesti yli kahdeksan miljoonaa ihmistä, jotka siis selvästi myös pumppaavat mukavasti rahaa pelitilaan ostaessaan kosmeettisia esineitä ja pelin sisäiseen kauppaan valuuttaa. Rockstarilla ei ole siis rahasta puutetta, varsinkaan kun GTA V:n pelimyyntien on arvioitu tuottaneen yli kolme miljardia tuloja.

Lähde: Gamestop

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat