Uusimmat

Harry Potter huiskaa kuin Outrunissa konsanaan

22.05.2009 17:01 Jukka O. Kauppinen

Kesällä julkaistava seuraava Harry Potter -peli, Harry Potter ja Puoliverinen Prinssi, jatkaa seikkailullisesti entisillä linjoillaan mutta tuo pelaajille toki uusia jippojakin. Esimerkiksi etenkin elokuvista tuttu hurja huispaus-lentopallo tekee paluun erinomaisen näyttävästi.

EA Bright Light -studion Harry Potter -tuottaja Jonathan Bunney myönteli eDomelle uuden huispauslentelyn olevan tietoisesti jopa OutRun-ajopelien henkistä. Mitä nyt siinä tietysti lennetään huikeasti.

Vielä vinkeämpää minipelattavaa löytyy pelin upouudesta taikurien taistelu -pelitilasta, jota voi pelata myös kaksistaan kaverin kanssa.

Taikakamppailuissa kaksi väkivahvaa taikuria seisoo vastakkain pitkän käytävän varrella. Sitten otetaan wiimote- ja nunchuk-ohjaimet käteen ja annetaan rytkyä. Erilaisia liikkeitä ja liikesarjoja syntyy heiluttamalla molempia ohjaimia. Liikkeet ja liikesarjat synnyttävät hyökkäys- ja puolustusloitsuja, joiden lisäksi ottelijoita voi liikuttaa käytävällä niin sivu- kuin syvyyssuunnassa. Väistöt, liikkeet ja loitsut nivoutuvat saumattomiksi liikesarjoiksi, kun pelaajat syöksyvät loitsinnan keskelle.

Lisää uuden Harry Potter -pelin meiningeistä voit lukea vielä tänään ilmestyvästä ennakkojutustamme.

Lue myös

ArmaA II aikaistui – sota alkaa kuukauden kuluttua

Arvostelu: inFamous (PS3)

Guitar Hero Metallica syöksyi kauppoihin

Kotimainen komediavideo ylistää urheilun todellista sankaria

Uudessa länkkäripelissä otetaan mittaa villin lännen legendoista