Uusimmat

Heavy Rain aikataulussaan, PS3:n namuseikkailu saapuu 2010

26.07.2009 16:22 Jouni Mäki-Panula

Quantic Dreamin johtaja Guillaume de Fondaumiere on vahvistanut, että interaktiiviseksi elokuvaksikin hehkutettu Heavy Rain ilmestyy vasta ensi vuonna.

”Useimmat julkaisijat ymmärtävät nykyään, ettei ole ideaalista julkaista täysin uutta peliä tai genreä juuri ennen joulua. Se on ruuhkainen ajankohta, ja tietyt pelit tarvitsevat enemmän tilaa selviytyäkseen”, kertoi de Fondaumiere.

De Fondaumiere vakuuttaa, että näennäisestä viivästymisestä huolimatta Heavy Rain on täysin aikataulussa. PlayStation 3:lla nähtävän pelin kehitysversiot on toimitettu Sonylle aikataulun mukaan, eikä kehityksessä ole ilmennyt ongelmia.

Ranskalaisen Quantic Dreamin työstämästä PlayStation 3 –seikkailusta odotetaan todellista PS3-megapeliä eikä syyttä, Quaticin aiempaa Fahrenheitia pidetään laajalti yhtenä parhaimmista toimintaseikkailuista ikinä.

Lisätietoja: http://en.wikipedia.org/wiki/Heavy_Rainhttp://www.quanticdream.com

Lisää aiheesta

Fahrenheit – seikkailupelin ja trillerin sekoitus

Fahrenheit on lupaavaan oloinen psykologinen trilleri ja seikkailupeli, joka oli alun perin Vivendin julkaisulistoilla. Jokin aika sitten peli katosi Vivendin valikoimasta, mutta kaikeksi onneksi Atari otti sen suojelukseensa. Syystä tai toisesta peli nimi vaihdettiin Yhdysvalloissa samalla Indigo Prophecyksi. Euroopassa nimi on edelleen Fahrenheit.

Fahrenheit (pc, PS2, Xbox)

Fahrenheit alkaa tarinallisesti hyvinkin perinteisesti. Ravintolan vessassa tapahtuu kummallinen, rituaalimurhalta vaikuttava tappo. Sitä tutkii etsiväkaksikko, joka parsii murhan kuvioita kokoon murhaajan jättämästä runsaasta todisteaineistosta. Löytyy verijälkiä, sormenjälkiä, murha-ase ja murhaajan jälkeensä jättämiä esineitä. Helppo tapaus siis, paitsi että kaikki ei silti tunnu mätsäävän toisiinsa.

Post Mortem: Fahrenheit

Viime syksynä julkaistu Fahrenheit oli paranormaali jännitysnäytelmä, peli joka antoi toivoa jo kuolleeksi julistetun seikkailupeligenren uudesta henkiinheräämisestä. Pelin julkaisusta on nyt kulunut lähes vuosi, ja kyselimme pelin tehneen Quantum Dreamin David Cagelta hieman tämän tuntemuksia.

Lue myös

Arvostelu: The Conduit (Wii)

eDomen arvosteluviikko: Battlefield 1943, Demigod, Lips, Overlord 2, Punch-Out!! ja muutakin

Erinomainen Men of War pikkurahalla Steamista

Kawaiiii! Halo Legends tekee Halosta animea

Wanhat kunnon Combat Missionit päivitettiin

Muropaketin uusimmat