Uusimmat

Heppatyttöjä ja viikinkiseikkailuja

12.06.2009 15:20 Jukka O. Kauppinen

Perheen vähän nuoremmille pelaajille on vaihteeksi tarjolla oikein kunnon kesäinen annos pelattavaa. Toisaalla Josefiina auttaa niin koulunkäynnin kuin historiallisten seikkailujen parissa, toisaalla taas Springdale-sarjan ystävät pääsevät heppailemaan oikein neljän pelin voimin.

Alkupolku Josefiinalta apua koulunkäyntiin tarjoaa lapselle viihdyttäviä ja samalla opettavaisia tehtäviä valituilta aihealueilta. Pelit on suunniteltu tukemaan suomalaista kouluopetusta peruskoulun ala-asteella. Pelien kehittämisessä ovat olleet mukana sekä aikuiset ainekohtaiset asiantuntijat että lapset itse. Pelien kohderyhmä on pienet koululaiset. Sarjan uudet osat käsittelevät historiaa ja ensiaputaitoja.

Alkupolku Historia – Viikinkiseikkailu vie pelaajan tutustumaan historian saloihin Josefiinan kanssa. Liity Sven Tveskäggin matkaan hänen viikinkilaivalleen! Auta Sveniä valloittamaan Englannin valtaistuin ja todistamaan kuka on maan todellinen kuningas. Sinun ja Josefiinan tehtävänä on kerätä lahjoja muilta kuninkailta ympäri maailmaa. Matkan aikana opit kuinka viikingit elivät, tekivät kauppaa ja taistelivat vihollisiaan vastaan tuhansia vuosia sitten.

Alkupolku Ensiapu – Nallesairaala – lähde Josefiinan matkaan Tohtori Karhun sairaalaan ja ratkaise viisi erilaista tehtävää yhdessä lekurin kanssa. Tässä opetushenkisessä lastenpelissä tutustutaan ensiavun perusteisiin.

Pelit ovat täysin suomenkielisiä ja myynnissä PC/Mac:lle.

Springdale-pelisarja koostuu puolestaan neljästä pelistä, jotka sijoittuvat hevosharrastuksen ja ratsastuksen maailmaan. Pelimaailma on jaettu neljään toisistaan erilaiseen saareen, joita toisiinsa yhdistää niin sanottu keskussaari. Jokaisessa Springdale-pelissä pääsee tutkimaan ja touhuamaan sekä keskussaarella, että varsinaisella pääalueella, joka on jokaisessa pelissä erilainen omine teemoineen ja maastoineen. Saaret tarjoavat omat tehtävänsä, alueensa ja paikkansa täynnä tekemistä ja tutkimista. Keskussaaren kautta voi matkustaa muille saarille, kunhan vain muut Springdale-pelit on asennettu samalle koneelle. Tekemistä riittää runsaasti erilaisissa kisoissa, vapaan ratsastuksen parissa sekä monia tehtäviä suorittaessa.

  • Harjoittele ja kisaa oman ratsukkosi kanssa.
  • Ratkaise erilaisia tehtäviä ja haasteita.
  • Upeita toisistaan poikkeavia maisemia: jokaisessa Springdale-pelissä omat tunnusomaiset ympäristönsä.
  • Luo omia ratoja pelin mukana tulevalla The Show Jump -editoriohjelman avulla.

Springdale-sarjan pelit ovat Springdale – Metsämaastoissa, Springdale – Rannoilla ratsastaen, Springdale – Vuorilta laaksoihin ja Springdale – Niittyjen ja peltojen halki. Kaikki pelit ovat saatavissa PC:lle suomenkielisinä.

Lue myös

E3dome: PS3-pelaajia hemmotellaan karvaisella apinalla

Essi reippailee kohti Miss Universumia

Poikabändejä, Motown-klassikoita ja tee-se-itse-musavideoita

SingStar laajenee jälleen – Take That tulossa

Xbox-karaoken seuraava askel: Lips ja Number One Hits