Uusimmat

Suomi-metallilla on hyvä viikko: Ensin Nightwish pääsi Simpsoneihin, nyt Apocalyptica poseeraa videopelilegenda Hideo Kojiman kanssa

24.11.2022 12:57 Muropaketin toimitus

Hideo Kojima julkaisi yhteiskuvan Apocalyptican kanssa. Pelilegenda sai yhtyeeltä myös yllättävän lahjan.

Metal Gear Solidin luoja Hideo Kojima julkaisi tänään melkoisen yllätyksen suomalaisille faneilleen. Alla olevassa twiitissä Kojima poseeraa kotimaisen Apocalyptican kanssa.

Kuvan taustalla voi myös nähdä Kojiman tulevan pelin julisteen. Mitään tarkempaa syytä yhtyeen ja pelilegendan tapaamiselle ei ole kerrottu, mutta se saattaa vihjata, että tulevassa pelissä kuultaisiin Apocalyptican musiikkia.

Kuten Kojima kertoo twiitissään, yhtye antoi hänelle myös ”kauniin lahjan”: omistuksella ja yhtyeen nimmareilla varustetun jousen.

Jäämme odottamaan tarkempia tietoja Apocalyptican ja Kojiman mahdollisesta yhteistyöstä. Yhtye itse ei näytä julkaisseen tapaamisesta mitään uutisen kirjoitushetkellä.

Kojima työstää parhaillaan uutta peliä, jonka on huhuttu olevan nimeltään Overdose. Peliä ei ole virallisesti julkistettu, mutta sen pääroolissa nähdään tiettävästi elokuvatähti Elle Fanning. Julkistus saattaa tapahtuma joulukuun alussa The Game Awards -gaalassa.

Suomi-metalli on ollut esillä tällä viikolla myös Simpsoneissa:

”Onko tuo… Nightwish?” – Simpsoneiden uusin jakso tarjosi suomalaisfaneille aikamoisen yllätyksen

Nightwish kuuli päässeensä Simpsoneihin vasta kun jakso jo pyöri tv:ssä – ”Yksi hulluimmista kunnianosoituksista”

Muropaketin uusimmat