Uusimmat

Hirviönmetsästyssarja saa jatkoa Monster Hunter Wildsin myötä

Kuva: © Capcom

08.12.2023 16:23 Muropaketin toimitus

Viimeöisessä Game Awards -tapahtumassa julkistettu Monster Hunter Wilds -toimintaseikkailu tuo odotettua pidetylle pelisarjalle. 

Monster Hunter -pelisarja sai alkunsa vuonna 2004, joten ensi vuonna juhlistetaan pelin kaksikymmenvuotisjuhlia. Kuluneiden vuosien aikana on pelisarja myynyt maailmanlaajuisesti yli 95 miljoonaa kappaletta, mikä kertoo omiaan pelaajien rakkaudesta. Aivan alusta asti on pelisarjassa metsästetty, vaanittu ja ansoitettu hirviöitä sekä tietenkin taisteltu elämää suurempia olentoja vastaan.

Koska jokaisen pelin jokainen hirviö on kookas, kestävä ja vaarallinen, taistelut eivät koskaan ole nopeita yhteenottoja tai hätäisiä kohtaamisia. Eivät ainakaan hirviön kannalta, varustelematon pelaajahahmo kun voi toki kokea väliaikaisen loppunsa lähtiessään laulellen sotaan. Valmistautuminen kuitenkin palkitaan, sillä onnistuneen metsästysreissun päätteeksi vaiva palkitaan erilaisin tavoin. Uudet aseet, varusteet ja opitut temput vievät pelaajaa eteenpäin kohti seuraavaa kaatoa ja saavutusta.

Myös Monster Hunter Wilds noudattaa tätä pelisarjan nyt jo ikoniseksi muodostunutta kaavaa, mutta paranneltuna kokemuksena. Lisäksi uuden sukupolven pelikoneet tuovat peliin uutta puhtia ja näyttävyyttä, mikä tekee tulevasta pelistä unohtumattoman.

Pelin julkistusvideo on katsottavissa alta. Monster Hunter Wilds julkaistaan sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että PC-tietokoneille vuoden 2025 aikana. Pelin tarkempi julkaisupäivä julkistetaan myöhemmin.