Uusimmat

Hitmanin tulevaisuus vaakalaudalla: Studio yhä myynnissä, työntekijöitä irtisanotaan

25.05.2017 19:09 Muropaketin toimitus

Hitman-peleistä tunnettu IO Interactive on joutunut irtisanomaan työntekijöitään. Myynnissä olevan pelistudion kohtalo on yhä epäselvä.

Hiljattain kerroimme, että japanilainen pelijätti Square Enix laittoi yllättäen omistamansa tanskalaisstudio IO Interactiven myyntiin. Hitman-peleistä tunnettu studio ei vielä ole löytänyt ostajaa, ja nyt Eurogamer raportoi, että studiolla on jouduttu jo irtisanomaan työntekijöitä.

”Olemme surullisia siitä, että taitavat kehittäjät ja hyvät ystävämme jättävät studion”, IO Interactive kertoo alla olevassa twiitissä. ”Temme kaikkemme huolehtiaksemme asianosaisista.”

Square Enix myy IO Interactiven virallisen tiedon mukaan keskittääkseen resurssinsa “avainsarjoihin ja -studioihin”. Squaren aluperäisessä tiedotteessa todettiin, ettei julkaisija voi taata myyntineuvotteluiden onnistumista.

Samaan aikaan IO Interactiven on väitetty olevan jo kehittämässä viime vuonna ilmestyneen Hitman-episodipelin seuraajaa. Mikäli studion myynti ei onnistu, voi pelisarjan tulevaisuus olla vaakalaudalla.

Kuten alla olevasta vastauksesta näkyy, on suomalaisstudio Remedy esittänyt pahoittelunsa irtisanomisten vuoksi, ja kertonut, että studiolla on parhaillaan avoimia työpaikkoja tarjolla.

Hitman
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat