Uusimmat

Huhupartio: Heavy Rain siirtyi ensi vuoteen?

26.05.2009 15:00 Miikka Lehtonen

Vuoden kovimpiin yksinoikeuspeleihin lukeutuvat Heavy Rain on herättänyt pelaajien mielenkiintoa jo kuukausien ajan, eikä syyttä. Onhan asialla osaavan tiimin uusin peli, joka näyttäisi tarjoavan ennennäkemättömän elokuvamaisen ja tyylikkään kokemuksen. Huonompi homma, sillä peli taisi juuri siirtyä ensi vuoteen.

Heavy Rain on peli, jota odottavat muutkin kuin pelaajat, sillä entinen Sonyn euroalueen ylikiho luonnehti peliä ”vuoden 2009 tärkeimmäksi pelijulkaisuksi”. David Reeves saattaa kuitenkin kohta kuulua pettyneiden joukkoon, sillä sisäpiirin tiedot kertovat pelin siirtyneen ensi vuoteen.

Pelistä ei ole puhuttu virallisesti mitään sitten viime vuoden Leipzigin pelimessujen, mutta Heavy Rainia on esitelty suljettujen ovien takana valikoidulle toimittajajoukolle. Gametrailersin edustajat kertovatkin, että he näkivät pelin toiminnassa ja puhuivat kahden kesken sen tuottajan kanssa. Keskustelujensa pohjalta Gametrailersin toimittajat kertovatkin nyt, että Heavy Rain nähdään kaupoissa vasta ensi vuonna.

Mikäli huhut pitävät paikkansa – ja korostan että toistaiseksi kyse on vain huhuista – pettymys on melkoinen, sillä pelin varaan oli laskettu paljon niin Sonyn, pelaajien kuin pelikauppiaidenkin tahoilta.

Lisää aiheesta

Heavy Rain – uutta tietoa huikeasta pleikkaseikkailusta

GC08-kuvasetti: Sony liekittää PS3:sta

Lue myös

Sony luottaa inFamousiin ja julkaisee kokonaisen konsolipaketin

Veri ja irtoluut lentävät tuoreissa God of War III -kuvissa

Wii saa annoksen veristä gladiaattoritoimintaa

Muropaketin uusimmat