Uusimmat

Huhupartio: PSP2 julkistetaan tässä kuussa

13.01.2011 09:36 Miikka Lehtonen

Kauan siitä on puhuttu, mutta mitään konkreettista ei ole vielä näkynyt, vaikka miljoonat miten toivoisivat. Ei, en puhu nyt Jeesuksen vaan PSP:n uudesta tulemisesta, joka lukuisien tietojen mukaan on ollut tulossa ihan kohta jo useamman vuoden mukaan. Toinen tuleminen on taas otsikoissa, PSP2 paljastetaan ihan kohta. Ehkä.

Useatkin ulkomaiset lähteet ovat viime yönä kertoilleet ahkerasti, että PSP2 julkistetaan ihan kohtapuoliin. Pelialaa seuraava brittiläinen MCV.co.uk ja lukuisat ”peliblogit” ovat kaikki löpisseet omiaan aiheesta samoilla teemoilla. Huhujen mukaan konsoli tultaisiin julkistamaan Japanissa pidettävässä lehdistötilaisuudessa 27.1.

Päivä itsessään ei ole mitenkään merkittävä, mutta ajankohta kylläkin: Nintendo julkaisee odotetun 3DS-konsolinsa alle kuukauden sisään huhutusta julkistuspäivästä, joten kyse olisi selvästi yrityksestä napata huomiota pois Nintendon leiristä.

Huhuja? Faktaa? Mene ja tiedä, mutta lukuisten varashälytysten jälkeen olen hieman skeptinen. Jos asialla nyt on mitään väliä, MCV lupaa, että heidän lehtiversionsa seuraava numero tulee sisältämään ”yllättäviä PSP2-uutisia”. Läpyskä ilmestyy perjantaina, joten tietänemme silloin enemmän.

Lähde: MCV

Lisää aiheesta

PSP2 lähestyy – PSP2-pelien kehitys jo aloitettu

PSP2-huhut ottivat juuri reippaasti tuulta purjeisiinsa

PSP:n seuraaja jouluksi 2011?

PSP2-huhuja vuosien varrelta

Lue myös

Tiesitkö tämän: Nintendo pyöritti seksihotelleja

Warhammer: Invasion (Lautapeli)

Remedyn seuraava peli: Death Rally