Uusimmat

Huhupartio: Sony kehittää Smash Bros. -kopiota

28.11.2011 09:56 Miikka Lehtonen

Nintendon Super Smash Bros. on mitä mainioin pelisarja. Se tajuaa helposti lähestyttävää ja riemukasta kohellusta, josta voivat nauttia niin Nintendon, tappelupelien kuin yleisen sähellyksenkin fanit. Jos huhuihin on uskominen, Sony haluaa palan samasta piirakasta ja kokkailee omaansa jo uuni kuumana.

Viikonlopun aikana startanneet huhut ovat sinänsä sangen uskottavia, sillä niiden lähteenä on — kuinkas muuten — turhan suorasanainen pelikehittäj’ä. SuperBot Entertainmentin pelisuunnittelija pasteili Twitter-tililleen kuvia arcade-tikuilla pelatusta pelistä, jossa Twisted Metal -pelisarjan Sweet Tooth, James Bond ja muut Sony-maskotit ovat tavalla tai toisella mukana.

Eihän siihen enempää tarvittu, vaan Internetin ajokoirat karkasivat kopeistaan ja penkoivat esiin tietoa pelistä, jonka koodinimenä on Title Fight. Tietojen pohjalta muodostui kuva Smash Bros. -tyyppisestä tappelupelistä, jossa Nathan Drake, Kratos, Fat Princess ja muut Sonyn peleistä tutut hahmot ottavat yhteen.

Pelin kehittäjä antoi myös Twitterinsä välityksellä ymmärtää, että Sonyn äskettäin julkaisema ”Long Live Play” -mainos liittyisi peliin esittelemällä kierosti sen hahmoja. Twitter-tili on toki nyt nukettu PR-edustajien saatua erinäisiä halvauksia ja raivokohtauksia, mutta eihän Internetistä oikeasti mitään saa poistettua.

 

Lisää infoa voi lueskella vaikka NeoGAFin asiaa käsittelevästä ketjusta. Ihan rehellisesti sanoen pelistä on jo liikkeellä niin paljon infoa, että se on olemassa. Puhutaan nyt kuitenkin huhuista siihen asti, että Sony jaksaa kääntää kylkeään ja kommentoida.

Linkki: NeoGAF

Lue myös

Assassin’s Creed Revelations – haastattelussa pelin suunnittelija ja käsikirjoittaja

Blade Runner renderöitiin HD:ksi

Oivaltava, hauska ja peukun arvoinen: Super Mario 3D Land

Tämä muinainen pelisarja innoitti Mass Effectit