Uusimmat

Huijarit varokaa, UFC saa kaivatun moninpelipäivityksensä

08.07.2009 11:17 Miikka Lehtonen

UFC Undisputed on jo nyt hyä peli, paria päivitystä vaille loistava. Jos satut itse pitämään moninpelistä, se päivitys saattaa nyt olla tulossa, sillä pelin ensimmäinen suuri päivitys on tuloillaan. Mukana on vino pino korjauksia, joista merkittävimpänä kesken matsin karkuun juoksevat pelkurit saavat nyt ansionsa mukaan.

THQ:n virallinen UFC-blogi pitää sisällään paljon kivaa infoa, nyt kiinnostavimpana reilusti yksityiskohtia tulevasta UFC 2009 Undisputedin megapäivityksestä. Tässä valittuja kohokohtia:

  • Olemme tunnistaneet matsin aikana pelin lopettavat pelaajat online-pelin suurimmaksi ongelmaksi ja pyrkineet korjaamaan sen. Päivitys sisältää koodia, joka tunnistaa verkkojohdon irroittavan pelaajan. Pelaaja häviää ottelun ja hänen tililleen lisätään lisäksi Did Not Finish -merkintä. DNF-lopputulokset näytetään pelaajien tietojen yhteydessä ennen otteluita. Kesken pelin lopettavan pelaajan mahdollinen voittoputki nollataan.
  • Olemme säätäneet tekoälyä vastaan tehtävien submission-liikkeiden vaikeustasoa tehdäksemme niistä hyödyllisempiä.
  • Olemme säätäneet pikatyrmäysten todennäköisyyttä alaspäin
  • Olemme korjanneet Create A Fighter -tilan bugin, jolla hahmoilleen sai liian korkeita arvoja. Liian korkeilla arvoilla varustetuilla CAF-hahmoilla ei myöskään voi enää pelata netissä.

Lisää infoa voi – ja kannattaa – käydä lukemassa THQ:n virallisesta UFC-blogista, sillä parannuksia oli tiedossa enemmänkin.

Lisää aiheesta

UFC Undisputed (PS3, 360)

UFC otti kovat keinot käyttöön EA:ta vastaan

Häkkitaistelu ottaa miehistä mittaa

Lue myös

Arvostelu: Harry Potter ja puoliverinen prinssi (PC, PS2, PS3, Wii, 360)

Tältä näyttää uusin Monkey Island

In Soviet Russia… Fallout 2 pelaa sinua

Muropaketin uusimmat