Uusimmat

Hulk Hoganin seksivideo johti painilegendan sensurointiin

27.07.2015 15:55 Jukka O. Kauppinen

Terry ‘Hulk Hogan’ Bollea on yksi vapaapainimaailman legendaarisimmista, upeimmista hahmoista. Mutta joskus legendatkin kompastuvat, jopa hyvin erikoisilla tavoilla. Hulk Hogan on näet nyt viskattu mäkeen tulevasta WWE 2K16 –vapaapainipelistä, syynä monen vuoden takainen seksivideo.

Hogan näet teki kotivideon sekstaillessaan vaimonsa kanssa. Video päätyi Gawker Media –julkaisuyhtiön käsiin, joka julkaisi sen. Hogan haastoi Gawkerin oikeuteen, minkä johdosta oikeudenkäynnin todistusaineiston seassa julkisuuteen päätyi myös seksivideon aiemmin julkaisemattomia kohtauksia. Näillä painija puhelee vähän tuhmasti ja rasistisestikin.

Julkaisemattomat pätkät johtivatkin WWE-painijärjestön herpaantumiseen. Ei se sekstaaminen, vaan se rasismi. WWE antoikin heti aluksi painilegendalle kenkää, minkä jälkeen Hulk Hogan –viittauksia on poistettu WWE-organisaation virallisesta historiikista ankaralla kädellä.

”Kuka Hulk Hogan? Never heard”, painijärjestö toteaa.

WWE:n päätös heijastuu myös 2K Sportsin WWE-painipeleihin. Hogania ei nähdä WWE 2K16-painissa, vaikka 2K15-pelistä tehtiin myös näyttävä Hulkamania Edition –keräilyversio.

Lähde: WWE fires Hulk Hogan

Lisää aiheesta

Hulk Hogan pistää nettipainiksi 

Hulk Hoganin uran huikein hetki – kamala FMV-peli on täyttä juustoa 

Hulk Hoganista tuli melkein Metallican basisti 

Mitä yhteistä on entisellä pornotähdellä, Lost-näyttelijällä ja Hulk Hoganilla? 

The Expendables 4:n pahis on ehkä löytynyt: ”En kyllä selviäisi roolista ilman stuntmiehen apua”