Uusimmat

Huomenna on päivä, jota on odotettu jo 10 vuotta

Kuva: © Rockstar

04.12.2023 09:30 Muropaketin toimitus

Rockstar on vihdoinkin julkaisemassa jatko-osan maailman suosituimpiin videopeleihin kuuluvalle Grand Theft Auto V:lle, jota on pelattu eri alustoilla jo yli 10 vuoden ajan.

Päivitys 5.12.2023: Rockstar julkaisi GTA VI -trailerin etuajassa. Videon voi katsoa täältä:

GTA 6:n traileri julkaistiin jo – Tältä näyttää vuosikymmenen kenties odotetuin peli

Grand Theft Auto V eli GTA V julkaistiin alkujaan syyskuussa 2013 PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Seuraavana vuonna perässä seurasivat PS4 ja Xbox One, ja vuonna 2015 myös PC-pelaajat pääsivät mellastamaan San Andreasin maisemiiin.

Reilun 10 vuoden aikana GTA V:ttä on myyty yli 190 miljoonaa kappaletta, ja sen maailmanlaajuinen myynti on jo noin kahdeksan miljardia dollaria.

Vaikka Grand Theft Auto V kerää edelleen pelaajia, on jatko-osaa odotettu jo vuosikaudet – innokkaimmat fanit ovat vartoneet sitä liki heti GTA V:n julkaisun jälkeen, koska nälkä tunnetusti kasvaa syödessä.

Huomenna, vuosien perättömien huhujen jälkeen, Grand Theft Auto VI eli GTA VI esitellään vihdoinkin trailerin kera kello 16.00 Suomen aikaa.

Vielä ei ole tiedossa, miten paljon yksityiskohtia Rockstar pelin sisällöstä paljastaa, mutta pienetkin tiedonmuruset tullaan varmasti tutkimaan huolella fanien keskuudessa.

Rouskutus on oikeastaan jo käynnissä, sillä joitakin tietoja GTA VI:n sisällöstä on Rockstarin harmiksi jo vuotanut TikTokiin:

Nyt kannattaa varoa GTA 6 -vuotoja – mahdollinen syyllinenkin saattoi selvitä

Vielä on epävarmaa, paljastetaanko Grand Theft Auto VI:n julkaisupäivää huomenna. Todennäköisesti vielä tässä kohtaa saadaan tyytyä joko pelkkään julkaisuvuoteen tai julkaisuvuoden tiettyyn vuodenaikaan. Ja vaikka tarkka päivä nimettäisiinkin, on se yhtä tyhjän kanssa alalla, jossa AAA-pelien jatkuvat lykkäykset ovat enemmän sääntö kuin poikkeus.