Uusimmat

Huomenna se taas alkaa: viikko speed runeja hyväntekeväisyyden nimissä!

03.01.2015 15:00 Miikka Lehtonen

Joulu ja muut hömpötykset ovat historiaa, joten on mitä parahultaisin aika keskittyä taas videopeleihin. Tai oikeammin niiden katselemiseen. Mainio Awesome Games Done Quick -tapahtuma kun alkaa huomenna!

Jokavuotinen Awesome Games Done Quick (ja sen kesäinen sisartapahtuma Summer Games Done Quick) kasaa saman katon alle speed run -skenen kirkkaimpia tähtiä ja muita asiasta innostuneita miltei viikon mittaiseen, tauottomaan pelitykitykseen. Erään järjestäjän kellarista alkunsa saanut tapahtuma on paisunut jo niin suureksi, että puitteet vaihtuivat suurempiin ja komeampiin. Paikalle odotetaan yli 900 kävijää ja netin kautta tietenkin sitten hillittömiä katsojalukuja.

Koko tapahtuman tarkoituksena on kerätä rahaa hyväntekeväisyyttä varten. Awesome Games Done Quick -tapahtuman aikana kerätyt rahat — viime vuonna yli miljoona taalaa — menevät lyhentämättöminä hyvään tarkoitukseen, eikä niillä makseta kenenkään liksoja, lentolippuja tai hotellihuoneita.

Aiempina vuosina tapahtumassa on nähty jos jonkinlaisia ikimuistoisia tempauksia, kuten vaikka oheinen Super Punch-Outin läpipeluu sokkona.

Tapahtuma pyörähtää käyntiin huomenna kello 19:00 Suomen aikaa ja jatkuu virallisesti 10.1. saakka, mutta perinteisesti innokkaimmat streamihirmut ovat senkin jälkeen pippaloineet netissä vielä useamman päivän ajan, joten eiköhän tästä pelikinkerit taas saada aikaiseksi.

Lisätietoja: Awesome Games Done Quick