Uusimmat

Iron Brigade sai vihdoin kauan kaivatun päivityksensä!

27.05.2015 13:00 Miikka Lehtonen

Double Finen Iron Brigade oli ilmestyessään kiva, mutta ei ihan ongelmaton peli. Sellainen, joka oli parin päivityksen päässä loistavuudesta. Niitä päivityksiä ei koskaan kuitenkaan kuulunut, ennen kuin nyt. Mikä siinä oikein maksoi? 

Tim Schaferin Double Fine -firma on aina tehnyt erikoisia pelejä. Sangen erikoinen on myös Iron Brigade, joka kertoo liikkuvissa juoksuhaudoissa toisiaan ja pahoja televisioita vastaan taistelevista sotilaista. Peli tarjosi mainiota co-op-räiskintää, mutta siinä riitti ongelmia. Sellaisia, jotka olisivat olleet ihan päivityksillä korjattavissa. Päivityksiä ei kuitenkaan kuulunut ja syy oli aika ikävä: niitä ei saatu julkaista.

Iron Brigade kun oli Microsoftin julkaisema peli, joten firman olisi pitänyt hyväksyä ja rahoittaa päivitykset, eikä sitä ilmeisesti katsottu kustannustehokkaaksi ratkaisuksi. Niinpä peli sai kitua vuosikaudet Games for Windows Live -matchmakerin, bugaavien animaatioiden ja ihmeellisen lagailun varjoissa. 

Äskettäin kuitenkin tapahtui, sillä Double Fine tiedotti saaneensa pelin julkaisuoikeudet taas haltuunsa. Sen kunniaksi peliin julkaistiin megapäivitys, joka vaihtaa GFWL-matchmakerin tilalle Steamin vastaavan ja korjaa ”kaikki tunnetut bugit ja puutteet”. Nyt jos koskaan olisi siis kultainen tilaisuus kaivaa kävelevä juoksuhauta naftaliinista ja lähteä taas rintamalle. Ja jos peliä ei vielä omista, sen voi nyt ostaa 80% normaalihintaa halvemmalla, eli 2,99 eurolla.

Lähde: Double Fine
Lisätietoja: Iron Brigade Steamissa

Lisää aiheesta

Iron Brigade (PC, Xbox 360)