Uusimmat

Iron Brigade tuo rempseän mechiräiskinnän Steamiin jo ensi viikolla

07.08.2012 09:00 Miikka Lehtonen

Iron Brigade on mainio peli, mutta moni ei Euroopassa sitä tiedä. Kuukausikaupalla täällä päin nimiperseilyn takia viivästynyt mechiräime kun jäi todella pahasti viime syksyn suurten pelien jalkoihin. Nyt olisi uusi tilaisuus paikkailla pelisivistyksen aukkoja, sillä Iron Brigade tulee Steamiin. Ensi viikolla!

Iron Brigade, omaa sukua Trenched, on Double Finen mainio mechiräime, joka yhdistää huumoria, sujuvaa pelattavuutta, tower defence -ideoita ja loottihuorausta toimivaksi paketiksi. Konsolipuolella peli hurmasi jenkkipelaajat totaalisesti viime kesänä, mutta europelaajille ei moista iloa suotu. Portugalilainen miekkonen kun oli patentoinut Trench-nimen kämäisen näköiselle lautapelilleen — jota ei muuten vieläkään ole julkaistu — ja niin alkoi kuukausien mittainen perseily. Kun peli lopulta ilmestyi Euroopassa, se ilmestyi käytännössä ilman mainontaa, eri nimellä ja samaan aikaan Skyrimin kaltaisten pikkupelien kanssa. Ja niin se jäi pelaamatta.

Nyt Iron Brigade saa uuden mahdollisuuden, sillä jo kuukausien ajan pelilistoilla vilahdellut Steam-versio ilmestyy 13.8. Perinteiseen tyyliin PC-versio sisältää Xboxille julkaistun DLC:n ja päivitykset suoraan pääpaketissa. Hinnasta ei kuitenkaan ole tietoa, mutta Xbox-versio kustantaa sen 15 euroa, joten eiköhän se samoihin asetu.

Lähde: Double Fine

Lue myös

Assemblyssä esiintynyt Jeroen Tel aloitti pelisäveltämisen 14-vuotiaana

Illuusio: Peliteollisuus matkustaa itään

Indie-avaruusstrategia Endless Space ei tunnu indie-peliltä, muttei toisaalta vakuutakaan

Skyrimkö liian nössö? Lisää verta modeilla