Uusimmat

Italian uljas laivasto sodan ja rauhan tehtävissä

23.06.2016 21:00 Jukka O. Kauppinen

Italialainen simulaatiopuoti Rortos tarjoilee syvien sinisten vesien ja laivojen ystäville vähän erilaista pelattavaa. Military Marina – Italian Navy Sim näet tuo mobiililaitteiden ruuduille Italian laivaston.

Tosin sotapelien ystäville tarjolla on huonompia uutisia: nyt puhutaan nykyajan laivastosta, ei toisen maailmansodan uljaista taistelulaivoista ja muita Italian laivaston hienosta, joskin vähemmän menestyneistä paateista.

Mobiilisimulaatio kuvaa nykylaivaston toimintaa niin merellä kuin ilmassakin, laivojen, lentokoneiden ja helikopterien kautta. Virallisesti laivaston lisensoima ja tukema peli toistaa tosimaailman ja tulevaisuuden tehtäviä, joihin Välimeren suuri valta joutuu. Eli muun muassa partiointia, sukellusveneiden torjuntaa ja jahtausta, lentonäytöslentoja, meripelastusta, ambulanssilentoja, evakuointeja ja niin edelleen.

 Military Marina - Italian Navy Sim

Kaluston puolella tarjolla ovat muun muassa Andrea Doria D553 -hävittäjä, AV-8B Harrier II+ -rynnäkkökone, RHIB Hurricane 753 -meripelastuslaiva, FLIR EH101 -helikopteri ja F-35-suihkuhävittäjä. STOVL CAVOUR -lentotukialus ja Suomessakin käytetty AB 212 -helikopteri.

Peli tukee myös Google Cardboard -virtuaalilelua hieman jännempien pelikokemusten luomiseen.

Lisätietoja: Military Marina – Italian Navy Sim iOS

Lisätietoja: Military Marina – Italian Navy Sim Android

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat