Uusimmat

Joulusesongin lemmikit saatavilla WoWissa

03.12.2010 10:34 Jouni Mäki-Panula

Blizzard Entertainment on tuonut myyntiin tämän vuoden joulusesongin lemmikkikaksikon World of Warcraftissa. Pelaajat voivat nyt ostaa Blizzardin verkkokaupan lemmikkiosastolta itselleen Lil’ Ragnaroksen, Moonkin Hatchlingin tai vaikka molemmat. Hintaa virtuaalielukoilla on 10 euroa.

Molten Coresta tuttu Ragnaros ei juuri esittelyjä kaipaa, vaikka pienoismalli ansaitseekin erityismaininnan toimimisesta kokkaustulena. Moonkinin poikanen puolestaan tulee saataville sekä alliancen että horden versioina riippuen vastaanottajan ryhmittymästä. Ajoittain pikku-moonkin istuttaa kukkia isäntänsä jalkojen juureen ja tanssii iloisesti halukkaiden seuralaisten kanssa.

Kuten viime vuonna Pandaren Monk -lemmikin kohdalla, myös nyt Blizzard lahjoittaa osan tuloista Make-A-Wish-säätiölle, joka toteuttaa vakavasti sairaiden lasten toiveita. Joulukuun loppuun mennessä myytyjen Moonkin Hatchlingien tuotosta 50 prosenttia eli 5 euroa per lemmikki päätyy lasten auttamiseen.

Blizzardin lemmikkikaupassa on tarjolla yhteensä 11 tuotetta, joihin lukeutuu tavanomaisten virtuaalilemmikkien lisäksi myös WoW-ratsuja ja -pehmoleluja.

Lisätietoja: Moonkin Hatchling and Lil’ Ragnaros Now Available.

Lue myös

Arvosteluissa talven suuret seikkailut: Two Worlds II, Gothic 4, Fable III…

Domen arvosteluviikko 47/2010: testissä kahdeksan peliuutuutta

Gran Turismo 5 – katso videoreportaasit ja Kazunori Yamauchin haastattelu pelin julkaisujuhlasta

Mitä pirua Hollywood on tekemässä Unchartedille?!