Uusimmat

Julkaisija: GTA 6 -vuoto ei vaikuta pelin kehitykseen

08.11.2022 12:00 Muropaketin toimitus

Tulevasta Grand Theft Auto -pelistä vuodettiin yli tunti pelikuvaa syyskuussa. Nyt Take-Two Interactive on kommentoinut kohua.

Syyskuun lopulla pelimaailma kohisi, kun hakkeri julkaisi valtavasti kuvamateriaalia kehitteillä olevasta Grand Theft Auto -pelistä. Tuttavallisesti GTA 6 -nimellä tunnettu peli ei ole vielä edes julkistettu, mutta vuodettujen videoiden ansiosta keskeneräisestä pelistä saatiin tietää runsaasti yksityiskohtia.

Syyskuussa ei vielä ollut selvää, millaisia vaikutuksia vuodolla olisi, mutta nyt pelijulkaisija ja Rockstar Gamesin emoyhtiö Take-Two Interactive on kommentoinut asiaa. Take-Two -toimitusjohtaja Strauss Zelnick puhui tapauksesta sijoittajille, kuten Video Games Chronicle kertoo.

”Ei ole mitään todisteita, että mitään materiaalista sisältöä olisi varastettu, mikä on hyvä asia, eikä vuodolla ole mitään vaikutusta kehitykseen tai muuta sellaista”, Zelnickin kerrotaan todenneen. ”Mutta se oli suuri pettymys ja antaa meille syytä olla vielä tarkempia kyberturvallisuuden suhteen.”

Julkisuudessa on epäilty, että pian GTA-hakkeroinnin jälkeen Lontoossa pidätetty 17-vuotias hakkeri olisi videovuodon takana. Syyskuun jälkeen tapauksesta ei kuitenkaan ole kuultu mitään uutta. Rockstar ja Take-Two eivät myöskään ole kommentoineet tulevaa peliä, jonka nimeäkään ei siis ole vielä vahvistettu.

LUE MYÖS: Nämä kuusi asiaa massiivinen GTA 6 -vuoto paljasti Rockstarin tulevasta pelistä

Muropaketin uusimmat