Uusimmat

Kauhupeli The Callisto Protocolin traileriin oli piilotettu puhelinnumero – paljastus vihjaa että tällä viikolla tapahtuu jotain

26.09.2022 14:34 Muropaketin toimitus

The Callisto Protocol -pelistä nähdään tällä viikolla todennäköisesti esimakua, mutta vielä ei tiedetä mistä kysymys.

Entisten Dead Space -kehittäjien tuleva avaruuskauhuilu The Callisto Protocol ilmestyy vasta joulukuun alussa, mutta jo tällä viikolla pelistä on luvassa… jotain!

Salaisuus on paljastunut pelin edelliseltä trailerilta, jolta löydettiin arvoituksellinen puhelinnumero. Kuten Eurogamer kertoo, aktiviinen pelitwitteristi Shinobi602 tekstasi löytämäänsä numeroon ja sai vastaukseksi videon, jonka hän on jakanut alla olevassa twiitissä.

Videolla nähdään muutamia välähdyksiä pelistä, irrallisia sanoja, sekä päivämäärä, joka on 29. syyskuuta. Tämän perusteella näyttää vahvasti siltä, että alkaneen viikon torstaina The Callisto Protocolista julkaistaan jotakin. Todennäköisimmältä vaikuttaa, että pelistä saataisiin uusi traileri, mutta edes pelidemo tai jokin muu julkistus ei ole täysin mahdoton ajatus.

Jäämme siis odottelemaan tulevaa torstaita. The Callisto Protocol ilmestyy 2. joulukuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.