UUSIMMAT

Kautta matriisin: Cyberpunk 2077 augmented reality game -peli on käynnistynyt

14.06.2018 18:12 | Teemu Purhonen

Cyberpunk 2077 augmented reality game -peli on käynnistynyt. Mukaan mahtuu vain rajallinen määrä nokkelia hakkereita, joten kaikki halukkaat eivät valitettavasti pääse nauttimaan pelistä.

CD Projekt Red -studiolla on tapana ollut kommunikoida suoraan faneilleen, ja senpä vuoksi kannattaakin tutkailla silmä kovana sähköpostilaatikkoaan. Pelitalo on lakanut lähettämään sähköpostia niille henkilöille jotka onnistuivat selvittämään Cyberpunk 2077:n trailerista löytyvän salasanan. Se on naamioitu futuristisen autovalmistajan verhoon.

Pelistudio on täyttänyt E3-trailerinsa erilaisilla salaisilla asioilla, kuten esimerkiksi pitkän tekstiviestin CD Projekt Redin faneille, Xbox-koodeja The Witcher 3 -pelille ja salaisen nettisivun yksityiskohtia.

Salainen nettisivu löytyy osoitteesta 212.91.11.20. Se löytyy myös virallisen Cyberpunk-verkkosivun kautta.

Mystinen nettisivu vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotta käyttäjä voi kirjautua QUADRA-nimisen yhtiön sisäiseen verkkoon. QUADRA kertoo olevansa erikoistunut huippulaadukkaisiin, sielulla varustettuihin autoratkaisuihin.

Salasana sivustolle oli NC20 CP77, mutta valitettavasti sivustolle pystyi kirjautumaan rajallinen määrä pelaajia. Sivulle kirjautuneet pääsivät näkemään ASCII-tyylisen CD Projektin logon ja nyt näille onnekkaille on lähetetty sähköpostia.

Sähköpostissa onnitellaan vastaanottajaa QUADRA VIP Welcome Pack Package -paketista, joka toimitetaan näille, kunhan osoitetiedot on varmistettu.

Tämä kaikki kuulostaa kovasti ison luokan Cyberpunk augmented reality game -peliltä, joten on mielenkiintoista kuulla mitä näissä VIP-paketeista oikein löytyy.

Augmented reality game -peli on interaktiivinen verkostoitumiseen ja eri medioille painottuva tarina, joka voi muuttua sen pelaajien ideoiden ja toiminnan mukaan.

Eräs tällainen ARG-peli punoutui Nine Inch Nails -yhtyeen Year Zero -levyn ympärille. Siinä yhtyeen konserttipaikkojen vessoista löytyi muistitikkuja, joissa oli vuodettuja levyn kappaleita sekä vinkkejä verkkosivuille, jotka kuvailivat vuoden 2022 dystooppista tulevaisuutta.

Cyberpunk 2077:n julkaisupäivää ei ole paljastettu.