Uusimmat

Kautta matriisin: Cyberpunk 2077 augmented reality game -peli on käynnistynyt

14.06.2018 18:12 Teemu Purhonen

Cyberpunk 2077 augmented reality game -peli on käynnistynyt. Mukaan mahtuu vain rajallinen määrä nokkelia hakkereita, joten kaikki halukkaat eivät valitettavasti pääse nauttimaan pelistä.

CD Projekt Red -studiolla on tapana ollut kommunikoida suoraan faneilleen, ja senpä vuoksi kannattaakin tutkailla silmä kovana sähköpostilaatikkoaan. Pelitalo on lakanut lähettämään sähköpostia niille henkilöille jotka onnistuivat selvittämään Cyberpunk 2077:n trailerista löytyvän salasanan. Se on naamioitu futuristisen autovalmistajan verhoon.

Pelistudio on täyttänyt E3-trailerinsa erilaisilla salaisilla asioilla, kuten esimerkiksi pitkän tekstiviestin CD Projekt Redin faneille, Xbox-koodeja The Witcher 3 -pelille ja salaisen nettisivun yksityiskohtia.

Salainen nettisivu löytyy osoitteesta 212.91.11.20. Se löytyy myös virallisen Cyberpunk-verkkosivun kautta.

Mystinen nettisivu vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotta käyttäjä voi kirjautua QUADRA-nimisen yhtiön sisäiseen verkkoon. QUADRA kertoo olevansa erikoistunut huippulaadukkaisiin, sielulla varustettuihin autoratkaisuihin.

Salasana sivustolle oli NC20 CP77, mutta valitettavasti sivustolle pystyi kirjautumaan rajallinen määrä pelaajia. Sivulle kirjautuneet pääsivät näkemään ASCII-tyylisen CD Projektin logon ja nyt näille onnekkaille on lähetetty sähköpostia.

Sähköpostissa onnitellaan vastaanottajaa QUADRA VIP Welcome Pack Package -paketista, joka toimitetaan näille, kunhan osoitetiedot on varmistettu.

Tämä kaikki kuulostaa kovasti ison luokan Cyberpunk augmented reality game -peliltä, joten on mielenkiintoista kuulla mitä näissä VIP-paketeista oikein löytyy.

Augmented reality game -peli on interaktiivinen verkostoitumiseen ja eri medioille painottuva tarina, joka voi muuttua sen pelaajien ideoiden ja toiminnan mukaan.

Eräs tällainen ARG-peli punoutui Nine Inch Nails -yhtyeen Year Zero -levyn ympärille. Siinä yhtyeen konserttipaikkojen vessoista löytyi muistitikkuja, joissa oli vuodettuja levyn kappaleita sekä vinkkejä verkkosivuille, jotka kuvailivat vuoden 2022 dystooppista tulevaisuutta.

Cyberpunk 2077:n julkaisupäivää ei ole paljastettu.

Teemu Purhonen

”Muropaketin kannet aukesivat edessäni vuonna 2017, josta lähtien olen nauttinut työskentelystä pelipuolen piinkovien ammattilaisten kanssa. Olen aiemmin kirjoittanut Mikrobitin lisäksi myös musiikkimedioihin, kuten Sueen, Rumbaan ja Nuorgamiin. Rakastan scifiä ja indie-pelejä, ja palvon Iain M. Banksia ja Disco Elysiumia. Muropaketin ulkopuoliseen elämääni kuuluu tinnituksen lihottaminen täydellistä äänitaajuutta etsiessä.”

Muropaketin uusimmat