Uusimmat

Kehutut Transformers-klassikot saattavat kadota pysyvästi Microsoftin kaupan myötä

Kuva: © Paramount Pictures

31.07.2023 14:26 Muropaketin toimitus

Hasbro toivoo vanhojen Transformers-klassikoiden saapuvan takaisin.

Vanhempia Transformers-pelejä ei ole saanut ostettua enää vuosiin, kun Hasbron ja Activision sopimukset päättyivät. Nyt Hasbro haluaisi kuitenkin palauttaa vanhat klassikot takaisin pelattavaksi, uutisoi TFW2005.

Yhtiö on toivonut tuoreessa haastattelussa, että nyt kun Microsoft on aikeissa ostaa Activision Blizzardin, yhtiöt toisivat vanhat Transformers-pelit Xbox Game Passiin pelattavaksi. Valitettavasti tämä on Hasbron mukaan kuitenkin vaikea toteuttaa, sillä kyseiset pelit saattavat olla aikeissa kadota pysyvästi.

”Harmillisesti Activision ei ilmeisesti tiedä, mille kiintolevylle pelit on asennettu. Kun toinen yhtiö syö toisen yhtiön, asioita yleensä katoaa ja tämä on todella turhauttavaa. Toiveenamme olisi, että nyt kun Microsoft ja Xbox on viimeistelemässä kauppaa, he kävisivät varastot ja kaikki kiintolevyt läpi, sillä [Transformers-pelit] olisivat helppo lisä Xbox Game Passiin. Haluamme tuoda nuo pelit takaisin ihmisten pelattavaksi”, Hasbron edustaja sanoi.

Activision julkaisi vuonna 2010 Transformers: War of Cybertronin ja vuonna 2012 jatko-osa Fall of Cybertronin, jotka ovat monien mielestä eräät parhaimmista Transformers-peleistä koskaan.