Uusimmat

Kelpo diili Warhammerin ystäville – Lähes 200 eurolla pelejä yhden lehden hinnalla

14.11.2022 13:50 Muropaketin toimitus

Uuden White Dwarf -lehden mukana tulee latauskoodit 12 Warhammer-peliin.

Warhammer Community uutisoi, että tuorein White Dwarf -lehti on kannattava ostos, vaikkei miniatyyripelejä pelaisikaan. Lehden tällä viikolla ilmestyvä numero 482 sisältää nimittäin latauskoodit peräti 12 Warhammer-peliin.

Latauskoodit ovat kaikki PC:lle, ja pelit voi lunastaa niillä GOG.comista. Mukana on uutta sekä vanhaa peliä, kuten alla olevasta kuvasta käy ilmi. Pakettiin kuuluu esimerkiksi figupeli Mordheimin PC-sovitus (yläkuvassa), sekä vasta viime keväänä ilmestynyt örkkipeli Warhammer 40,000: Dakka Squadron.

Kun kaikkien paketin pelien hinnat laskee yhteen, tulee summaksi reilut 192 euroa. Hinnat on laskettu suoraan GOG.comin myyntihinnoista. Ei mikään huono diili, sillä yksittäinen White Dwarf -lehti kustantaa Suomen jälleenmyyjillä noin yhdeksän euroa.

Alla olevasta kuvasta näet listattuna kaikki paketin pelit, ja kuvan alta voit katsoa muutaman pelin trailerin. Puolenkuun pelien ja Fantasiapelien sivuilla uusi White Dwarf listataan saapuvaksi Suomeen 18.11 tai 19.11., eli vielä tällä viikolla.

Muropaketin uusimmat