Uusimmat

Kesäkuu käynnistyi E3:lla ja Saunalla

13.06.2011 15:50 Jukka O. Kauppinen

Ovelana miehenä Kauppinen onnistui väistämään suurimman osan E3-messuista, kun toiset työtehtävät veivät festarikauden alkuun Sauna Open Air -metallijuhliin. E3:sta kuitenkin selvittiin kunnialla, kun Jouni Mäki-Panula suoritti lähes yli-inhimillistä uutisointia, Miikka Lehtosen joutuessa lähinnä seuraamaan sivusta Jounin uutiskoneen tykitystä. Respect.

Kirjoitushetkellä kesäkuun uutissaldo on 170 juttua, joista suurin osa E3-raportointeja. Niihin voi tutustua tämän linkin takaa: E3 2011 -uutiset.

Sauna Openista palanneen Kauppisen ensimmäinen tehtävä työpaikalla oli siivota mailiboksista kaikki ylimääräiset tiedotteet ja hypeilyt, minkä jälkeen työlistalla on lähinnä tsekkailla josko jokin on lipsahtanut ohi silmien. Lisäksi luvassa on kuvia ja videoita.

Domen videokanavalle upiskeltuja videoita voi tsekkailla täältä, jo ennen kuin niistä erikseen uutisoidaan.

Palailemme tällä viikolla hiljalleen normaalimpaan päiväjärjestykseen uutisten, arvostelujen ja artikkelien rintamalla.

Mainittakoon, että Saunassa oli erittäin hienoa ja mukavaa, vaikka aurinko paahtoikin päivästä toiseen tappavan tehokkaasti. Nesteytys (pääsääntöisesti vedellä, Sauna Barissa ei töiltä juuri riekuttu) kuitenkin onnistui hyvin, samoin pinnan rasvaus. Valokuvistakin tuli parempia kuin koskaan aikaisemmin.

Näillä mennään, hyvää kesää!

tv,

JOK

JOK ja Rob Halford

Toinenkin legendaarinen hevisetä oli kohteena.