Uusimmat

Killer is Dead rämpii Japanissa

13.08.2013 15:00 Juho Anttila

Killer is Dead

Suda 51, mies Grasshopper Manufacturen takana on tunnettu erikoisista ja persoonallisista peleistään. Joskus mies osuu maaliinsa, toisinaan taas menee vähän ohitse, mutta kylmäksi Sudan pelit jättävät aika harvoin. Jos Japanin myyntilukuihin on uskominen, miehen uusin peli, Killer is Dead, ei kuitenkaan ole löytänyt kohdeyleisöään.

Japanissa 1. päivä elokuuta julkaistu Killer is Dead myi ensimmäisen viikon aikana PlayStation 3 -konsolilla vain hieman alle 18 000 kappaletta. Vertailun vuoksi Grasshopper Manufacturen edellinen suurempi peli, Lollipop Chainsaw kelpasi ensimmäisellä viikollaan yli 53 000 japanilaiselle PlayStation 3 -pelaajalle.

Lollipop Chainsawn Xbox 360 -versio kelpasi puolestaan aikanaan ensimmäisen Japanin-viikkonsa aikana hieman yli 14 000:lle pelaajalle. Killer is Deadin Xbox 360 -version myyntilukuja ei ole vielä saatavilla, mutta tasaisen vauhdin taulukkoa soveltaen lukema jäänee selvästi kymmenentuhannen alle. Syynä tähän on tietenkin se, että Xbox 360:n asema Japanissa on PlayStation 3:een nähden suhteellisen kehno.

Joka tapauksessa Killer is Deadin ensimmäisen viikon tulos Suda 51:n kotirintamalla on ehdottomasti pettymys. Lopullisesti peli voidaan julistaa flopiksi kuitenkin vasta, kun nähdään miten myynnit kehittyvät jatkossa ja miten teos menestyy länsimarkkinoilla. Killer is Dead julkaistaan Yhdysvalloissa elokuun 27. päivä ja Euroopassa kolme päivää myöhemmin.

Lähde: Videogamer

Lisää aiheesta

Suda51 syyttää julkaisijoita heikoista pelimyynneistä

Pikkuhousut vilkkuvat, mutta onko pelistä mihinkään? Lollipop Chainsaw arvostelussa!

Killer is Dead. Ettäs tiedätte.