Uusimmat

Kilpailuja päättynyt – neukkuvärit niskaan ja kohti taivaita

18.01.2008 17:45 Jukka O. Kauppinen

eDomessa pyöritettyjä kilpailuja on nyt ratkottu, ehkä hitusen jälkijunassakin mutta kuitenkin. Komeita neukkutakkeja ja kelpoa Tabula Rasa –krääsää on postitettu voittajille.

World in Conflict –kilpailussa oli palkintona kuusi upeaa CCCP-neukkutakkia. Kylmän sodan aikainen itäblokin sotilasliitto oli nimeltään Varsovan liitto ja sen tiesivät muun muassa Maarit Julkunen-Korhonen, Mänttä; Sami Khadr, Helsinki; Pekka Laakso, Espoo; Martti Kujansuu, Vantaa; Jarmo Lehijoki, Vantaa sekä Timo Hyvärinen, Oulu.

Richard Garriot’s Tabula Rasa –kilpailussa puolestaan kysyttiin minkä pelitalon Richard Garriott aikoinaan perusti. Oikea vastaus oli Origin Systems. Oikein vastanneista voittajiksi 1. sijalle ylsi Olavi Rasi Kouvolasta, saaden pikapuoliin Tabula Rasa –pelin, paidan ja pelikrääsää. 2. ja 3. sijalle arpoutuivat Janne Helttunen Riihimäeltä ja Marko Maunuksela Vaasasta.

Lisäksi aikaisemmin järjestetyistä kilpailuista mainittakoon sporttinen PS3-kisa, jonka voitti Jesse Hällström Vantaalta, sekä John Woo Presents Stranglehold -kilpailu, jossa oikean vastauksen tienneistä voittajiksi selviytyivät Jere Nieminen Littoisista, Janne Stolt Kausalasta, Miika Valkeapää Espoosta, Keijo Määttä Helsingistä ja Mika Heinonen Oulusta.

Kiitoksia osallistuneille ja tsekatkaa nykyiset kilpailut täältä: eDomen kilpailut. Lisää kivoja kisoja löytyy Kaistan kilpailusivulta.