Uusimmat

King’s Quest tekee paluun, nyt virallisesti

21.02.2011 11:15 Jouni Mäki-Panula

Sierra On-Linen ällölegendaarinen King’s Quest -seikkailupelisarja tekee paluun pelielvytyksiin erikoistuneen Telltale Gamesin toimesta. ” Olemme suostuneet moniosaiseen ja -alustaiseen järjestelyyn King’s Quest -pelisarjan elvyttämiseksi”, kertoi Telltalen markkinointipomo Steve Allison.

”Aivan kuten Tales of Monkey Islandissa, käynnistämme King’s Questin uudelleen täysin uusien episodimuotoisten pelien ja sarjojen voimin.”

King’s Questin oikeudet ovat siirtyneet Sierran jäämistön mukana Activision Blizzardille. Toistaiseksi viimeinen virallinen King’s Quest on vuonna 1998 julkaistu King’s Quest: Mask of Eternity, joka oli pelisarjan järjestyksessään kahdeksas edustaja.

Telltale ei vielä julkistanut aikataulua tai alustoja uudelle pelisarjalle. Studion aiemmasta tuotannosta Sam & Maxit on nähty lähinnä PC:llä, Xbox 360:lla ja Wiillä, kun taas Monkey Islandit PC:llä, PlayStation 3:lla ja Wiillä, joten ainakaan näillä perusteilla ei mitään vaihtoehtoa voi sulkea pois.

King’s Quest -sarja on pysytellyt monen pitkän linjan seikkailuhöpönenän suosikeissa, ja sarjan peleistä on tehty useitakin modernisointeja. Tuorein ja ehkä kiintoisin versiointi on King’s Quest: The Silver Lining, joka on eräänlainen fanien tekemä jatko-osa King’s Quest 8 -seikkailulle.

Lisätietoja: http://www.telltalegames.com

Lue myös

13 000 ihmistä äänesti kaikkien aikojen pelisankarit

Cities in Motion (PC)

Killzone 3 ja Guerrilla Gamesin Jan-Bart van Beek – kuuntelemme fanejamme

Zeit2 (PC, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat