Uusimmat

Klassinen The Bard’s Tale -sarja jatkuu tänä vuonna

26.01.2015 10:00 Juho Anttila

Pelialalla liikkuu paljon huhuja. Osa näistä voidaan jättää heti alkuunsa omaan arvoonsa, mutta aika moni huhu osoittautuu kuitenkin enemmän tai vähemmän paikkansapitäväksi. Muutama viikko sitten Wasteland 2 -seikkailua väsännyt InXile Entertainment vihjaili työskentelevänsä uuden roolipelin parissa. PC Gamer arveli kyseessä olevan The Bard’s Tale ja nyt arvelu on osoittautunut paikkansapitäväksi.

Brian Fargo teki uutisesta virallisen twiittaamalla aiheesta PAX South -messuilta käsin. Kyse ei ole uusintaversiosta, vaan kokonaan uudesta The Bard’s Tale -pelistä, nimeltään The Bard’s Tale IV. Projektia tullaan kehittämään joukkorahoituskampanjan voimin aivan kuten Wasteland 2:nkin kohdalla toimittiin.

Fargon mukaan The Bard’s Tale -sarja on miehelle henkilökohtaisesti hyvin tärkeä. Viimeksi Fargo on paiskinut töitä aiheen parissa vuonna 2004, mutta silloin julkaistua The Bard’s Tale -peliä ei yleisesti lasketa viralliseksi osaksi pelisarjaa ja sen jatkumoa. Alkuperäinen trilogia puolestaan julkaistiin jo 80-luvun puolella, joten Fargo on jälleen todellisen retromateriaalin kimpussa.

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

Wasteland 2 -kehittäjä kiusoittelee uudella roolipelillä

Bard’s Tale –roolipelit kuolivat nimiongelmiin

Wasteland 2 tienasi 1,5 miljoonaa dollaria neljässä päivässä