Uusimmat

Kojiman mysteeripeli on todellakin Metal Gear, mutta mysteeri vain syvenee

28.05.2009 08:00 Miikka Lehtonen

Kun Hideo Kojima ilmoittaa tekevänsä uutta peliä, hän ei voi ikinä tehdä sitä normaalisti. Ehei, se vaatii teaser-sivuja, mystisiä kampanjoita, häiritseviä videoita ja muuta mukavaa. Konamin saitilla on jo muutaman viikon ajan ihmetelty mystistä Kojima-laskuria, joka viittasi aiemmin vain numeroon viisi. Nyt tähän tuli muutos.

Useat pelitoimittajat ja pelaajat olivat jo aiemmin vakuuttuneita siitä, että Kojiman mysteeripeli tulisi olemaan Metal Gear. Mikäs muukaan se voisi olla? Eihän tiikeri kuitenkaan raidoistaan eroon pääse. Spekulaatiolle saatiin vahvistus, sillä saitti on äskettäin päivittynyt. Edelleen ukkostaa ja salamoi, mutta nyt salamoista voi erottaa mystisen ja tutun hahmon pärstän.

Pelin luonteestahan tämä ei vielä itsessään kertoisi paljonkaan, mutta noheva Kotakun toimittaja teki hieman vanhaa kunnon tonkimista ja löysi Famitsusta artikkelin, joka kertoo asiasta enemmän. Mies itse uskoo, että kuvat ovat hieman harhaanjohtavia, sillä yhtä lailla kun ylemmässä kuvassa poseeraa Solid Snaken sijaan Big Boss, mies epäilee että hänen löytämissään kuvissa on Raidenin sijaan Gray Fox.

Raidenia tukisi toki se, että miehen nimihän tarkoittaa ukkosta ja mitäs se teaser-saitti sisältääkään paitsi reilusti juuri sitä? Tämänhetkisten spekulaatioiden mukaan seuraava Metal Gear tulisi olemaan tiukka toimintapakkaus, jossa kenties pureuduttaisiin Raidenin toimiin ennen kuin hänen ja Snaken tiet yhtyivät. Joku on jopa arvellut, että tarjolla tulisi olemaan God of War -tyyppistä toimintaa.

Oli miten oli, noin 89 tunnin kuluttua tiedämme enemmän – tai ainakin näemme uuden teaser-saitin…

Linkki: Konamin kiusaussivusto

Lisää aiheesta

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3)

Metal Gear Solid 4 on jättimenestys

Metal Gear Solid 4 siivitti Konamin huipputulokseen

Hymy korviin MGS-fanit, sarjan uusi mysteeripeli paljastettiin

Lue myös

Killzone 2 on kohta entistäkin parempi

Ennakko: Overlord II (PC, PS3, 360)

Volvo julkaisi ilmaisen autopelin

Active Personal Trainer saa raavaan miehenkin kyyneliin