Uusimmat

Kolmas kenttäpaketti CoD: World at Wariin

27.07.2009 21:33 Jouni Mäki-Panula

Call of Duty: World at War saa pikapuoliin kolmannen kenttäpakettinsa. Kolmannessa paketissa on kolme uutta moninpelikenttää, joiden nimet ovat tällä kertaa Battery, Revolution ja Breach.

Moninpelikenttien kehittämisestä vastaa muun muassa Bungie-veteraaneista koostuva Certain Affinity. Lisäksi on yksi uusi zombikenttä, joka on nimetty Der Reisseksi.

Hinnoittelun osalta kolmospaketti jäi vielä arvoitukseksi. Edellisiä kenttäpaketteja on myyty Xbox Livessä 800 Microsoft-pisteellä ja PlayStation Networkissa 9,99 eurolla.

Lisää aiheesta

Call of Duty: World at War (PC, PS3, 360)

Kun Call of Duty –pelisarja ponnahti nykyaikaan, monet hihkuivat innosta. Jipii, ei enää toista maailmansotaa! Minua tämä harmitti, sillä minä olen suuri natsien, Shermanien ja Lugereiden ystävä. Tästä johtuen olenkin sangen iloinen, kun Call of Duty: World at War näyttää, että toinen maailmansota rokkaa edelleen.

World at War sai ennakkoon melko negatiivisen vastaanoton. Aihepiirin ohella monia arvelutti peliä kehittämään kiinnitetty Treyarch, jonka edellinen yritys ei ollut kovinkaan onnistunut. Tällä kertaa osuu jo paremmin.

Lue myös

Arvostelu: Velvet Assassin (PC, 360)

Call of Duty –piirretyt ovat upeaa katsottavaa

Capcom pistää kanveesiin niin Marvel-sankarit kuin animeötökät

eDomen arvosteluviikko: Battlefield 1943, Demigod, Lips, Overlord 2, Punch-Out!! ja muutakin

Mahtiannos Halo 3: ODST:tä