Uusimmat

Kovaa dunkkua ja epätasapainoista mätkettä – arvostelussa PlayStation All-Stars Battle Royale

05.02.2013 18:00 Jukka O. Kauppinen

Eric Hartin päätti pistää luun kurkkuun Sonyn pelisankareille. Osittain näin kävikin, mutta silti päällimmäiseksi tunteeksi jäi jonkinasteinen pettymys. Miksikö näinniinsä?

Kun päästään areenalle ja mätkimään, tunnistaa heti Super Smash Brosista lainatut elementit. Peli tuntuukin fysiikoiden ja yleisen menonsa puolesta alkuun juuri Super Smash Bros Brawlilta.  PlayStation All-Stars Battle Royale on kuitenkin monella tapaa monimutkaisempi peli – eikä välttämättä aina edukseen. Tarjolla on kolme hyökkäysnappia, torjunta, hyppy, superliike sekä monenlaisia eri yhdistelmiä.

Sen sijaan, että porukka mätkisi toisiaan henkihieveriin tai pois areenalta, on All-Stars Battle Royalen idea kasvattaa omaa supermittaria mätkimällä muita. Muita tapoja saada pisteitä ei ole: joko osut kaveriin superilla tai sitten et saa pisteitä ollenkaan. Supereita on kolme eri tasoa: ensimmäisellä tasolla superliike tappaa yleensä vain vieressä olevan vastustajan, kakkostasolla superliike muuttuu vähän jo erikoisemmaksi ja kolmannella superliike on monella koko ruutuun vaikuttava vaara.

Lue koko arvostelu: PlayStation All-Stars Battle Royale (PS3)

Lue myös

DmC (PC, PS3, Xbox 360)

Elder Scrolls V Skyrim: Dawnguard DLC (PC, Xbox 360)

Euro Truck Simulator 2 (PC)

Rocksmith (PC, PS3, Xbox 360)

Trine 2: Director’s Cut (Wii U)

Muropaketin uusimmat